ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Χωρίς φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» ο πρώτος τελικός στο χάντμπολ

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν στη σύσκεψη ασφαλείας για τον πρώτο τελικό της Handball Premier ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων.

Δίχως την παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος τελικός της Handball Premier ανάμεσα στην ΑΕΚ και τους «ερυθρόλευκους». Σήμερα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη ασφαλείας υπό την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, των σωματείων και του Δήμου Χαλκιδέων.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Γερογιάκομος, στελέχη της Δ.Α. Εύβοιας, από την ΟΧΕ οι Ανδρέας Μούκιος (πρόεδρος ΔΕΠ), Δημήτρης Σταυρακάκης (μέλος ΔΣ), από την ΑΕΚ ο αθλητικός διευθυντής Στάθης Παπαχαρτοφύλης, από τον Ολυμπιακό ο τιμ μάνατζερ Κώστας Καραμπουρνιώτης, από το Δήμο Χαλκιδέων η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη και ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ Φώτης Γκούνης.

Όπως ενημέρωσε η Ομοσπονδία, στη σύσκεψη αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

-Δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.
-Θα εκδοθούν από την ΑΕΚ 1.000 εισιτήρια, συν τα διαρκείας.
-Η χωρητικότητα θα είναι στο 100% της πληρότητας του γηπέδου, δηλαδή 1.200 θέσεις.
-Οι αθλητές του Ολυμπιακού που θα είναι εκτός αποστολής μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. (σύνολο 15 άτομα) θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένο χώρο της εξέδρας που υπέδειξαν οι υπεύθυνοι της Αστυνομίας.
-Η ΟΧΕ για τις ανάγκες θα προμηθευτεί 20 προσκλήσεις.
-Οι θύρες του κλειστού γυμναστηρίου θα ανοίξουν στις 18:00
-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους θεατές.
-Εκδόθηκε απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών σε ότι αφορά την φιλοξενούμενη ομάδα με απόφαση του Υφυπουργείο Αθλητισμού μετά από σχετικό αίτημα της ΔΕΑΒ και εισήγηση της Δ/νσης Αστυνομίας Εύβοιας.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη, ακολούθησε συνάντηση των εκπροσώπων της ΔΕΠ/ΟΧΕ και των σωματείων για την εύρυθμη διεξαγωγή των τελικών.

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 και ώρα 09:30, θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης σύσκεψη για τον 2ο τελικό της Handball Premier Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Πρόγραμμα Τελικών Handball Premier

1oς τελικός

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, 19:15 (ΕΡΤ3)

ΑΕΚ- Ολυμπιακός

2ος τελικός

Τρίτη 10 Μαΐου 2022, 19:15 (ΕΡΤ3)

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

3ος τελικός

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, 20:00 (ΕΡΤ3)

ΑΕΚ- Ολυμπιακός

4ος τελικός

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Ολυμπιακός- ΑΕΚ (αν χρειαστεί)

5ος τελικός

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΑΕΚ- Ολυμπιακός (αν χρειαστεί)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα