Ολυμπιακός: Νικηφόρο φιλικό για τους Πειραιώτες

Στο πρώτο του φιλικό, ο Ολυμπιακός επικράτησε 36-26 των Βριλησσίων με τον Γιώργο Καρασαββίδη να βγάζει τα πρώτα του συμπεράσματα.

Η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία σήμερα (20/8) να ξεμουδιάσουν.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έδωσαν το πρώτο τους φιλικό για τη φετινή χρονιά, αντιμετωπίζοντας τα Βριλήσσια στο προπονητήριο του ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 36-26 των Βριλησσίων, σε ένα «τεστ» με πολλές δοκιμές και χρήσιμα συμπεράσματα για τον προπονητή, Γιώργο Καρασαββίδη.

Ο Ολυμπιακός που ήταν κοντά στο σκορ με τον αντίπαλο του έως το 22ο λεπτό (11-11), «έκλεισε» το ημίχρονο με 19-14 προβάδισμα και στη συνέχεια, πάτησε «γκάζι» και «καθάρισε» τη νίκη με +10 γκολ διαφορά, παίζοντας σε όλη τη διάρκεια του ματς ωραίο χάντμπολ.

Την Τρίτη (23/8) στις 20:00, η ομάδα του Γιώργου Καρασαββίδη θα δώσει το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της, με αντίπαλο τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στο ΣΕΦ, με στόχο νέες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα