Ολυμπιακός - Σλομπόντα Τούζλα 34-24: Μεγάλο βήμα πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός πάτησε την Σλομπόντα Τούζλα με 34-24 στο κλειστό της Ηλιούπολης και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF European Cup. Στις 5/11 η ρεβάνς στη Βοσνία.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε κόντρα στην Σλομπόντα Τούζλα και επιβλήθηκε άνετα με 34-24, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον 3ο γύρο του EHF European Cup.

Η ομάδα του Γιώργου Καρασσαβίδη ήταν ανώτερη σε όλο το ματς, με εξαιρετικό τον Ολιβιέ Νιόκας και μπροστάρηδες τους Παπαδόπουλο και Δομπρή στο πρώτο ημίωρο, όπου προηγήθηκαν με 16-14.

Στο δεύτερο μισό, οι Πειραιώτες έχτισα διαφορά με τον Κοτανίδη να πραγματοποιεί εξαιρετικές αποκρούσεις και τον Νιόκας να κάνει όλη τη δουλειά επιθετικά παρέα με τον Παπαδόπουλο.

Στο 51' η διαφορά έφτασε σε διψήφιο νούμερο (32-22) και οι «ερυθρόλευκοι» την κράτησαν μέχρι το φινάλε.

Στις 5 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η ρεβάνς στη Βοσνία.

Ολυμπιακός: Κοτανίδης, Νιόκα 7, Καραμπουρνιώτης 2, Παπαβασίλης 1, Κανδύλας 1, Παπαδόπουλος 8, Δομπρής 1, Βέμπερ 6, Πασσιάς, Μοντόρο 4, Λιόλιος, Σλαβούλιτσα 1, Οστρούτσκο, Γκράτζαν 2, Μιχαϊλίδης 1, Μπάουερ.

Σλομπόντα: Σάζιτς Ζ., Ντραγκίσεβιτς, Μεχίναγκιτς 1, Βούγιοβιτς 5, Σούχονζιτς 1, Οβτσινα 3, Τζούκιτς 3, Μπαριακτάροβιτς, Σάζιτς Ρ., Πίριτς 2, Μπίλινα 2, Μίλκουνιτς, Μπέσιτς 4, Γιούσιτς, Σίσκουζιτς 3, Μποροζάν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα