ΟΧΕ: Στο Ναύπλιο η 16η Μεσογειάδα Γυναικών

Η ΟΧΕ ανέλαβε τη διεξαγωγή των 16ων Μεσογειακών Αγώνων Χάντμπολ Γυναικών.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανέλαβε τη διεξαγωγή των 16ων Μεσογειακών Αγώνων Χάντμπολ Γυναικών το διάστημα 27 Φεβρουαρίου- 5 Μαρτίου 2023 στην πόλη του Ναυπλίου, που αποτελεί και έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ.

Η Μεσογειακή Συνομοσπονδία Χάντμπολ ενημέρωσε εγγράφως τις Ομοσπονδίες-μέλη της για την απόφαση της εκτελεστικής της επιτροπής σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής του τουρνουά, καθώς και την καταληκτική ημερομηνία (30 Δεκεμβρίου2022) των δηλώσεων συμμετοχής.

Συνδιοργανωτές είναι η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, ο Δήμος Ναυπλιέων και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ οι Εθνικές ομάδες που θα συμμετέχουν, θα απαρτίζονται από αθλήτριες της ηλικιακής κατηγορίας των Κορασίδων Κ17.

Είναι η 4η φορά που η Ελλάδα αναλαμβάνει να φιλοξενήσει τουρνουά της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ μετά το 2005 (Κατερίνη), το 2006 (Λουτράκι) και το 2020 (Αθήνα) και η πρώτη σε επίπεδο γυναικών.

Οι Μεσογειακοί Αγώνες Γυναικών (Κ17) του Ναυπλίου είναι η 5η διοργάνωση που θα διοργανώσει το ελληνικό χάντμπολ την τελευταία τριετία μετά την Μεσογειάδα Ανδρών (Κ18) της Αθήνας (2020), τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών- Γυναικών και Εφήβων- Νεανίδων (Κ18) Beach Handball του Ηρακλείου (2022) και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Νέων (Κ21) που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα