Ολυμπιακός: «Τρία στα τρία» και πρόκριση στον τελικό!

Στον τελικό του τουρνουά της Οχρίδας προκρίθηκε, με «τρία στα τρία» στη φάση των ομίλων, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Νίκησε την Γκόλντεν Αρτ με 28-26.

Μετά τις νίκες στα δύο πρώτα ματς του τουρνουά της Β. Μακεδονίας, κόντρα στην διοργανώτρια Οχρίδα (31-34) και την Μπεσίκτας (26-29), οι Κυπελλούχοι Ελλάδας πέρασαν με επιτυχία και το τρίτο «τεστ», αφού νίκησαν την Γκόλντεν Αρτ με 28-26, με πρώτο σκόρερ τον Βίντα, με έξι γκολ (πέντε ο Σάββας).

Χωρίς τους Μοντόρο και Τζηρά (προφυλάχθηκαν), ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια, προηγήθηκε με 11-8, 14-11 και 24-22 και έφτασε, έτσι, στη νίκη επί της Γκόλντεν Αρτ και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον αυριανό (26/8, 21:15) τελικό με την Πέλιστερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Κοτανίδης, Τζηράς, Καραμπουρνιώτης 2, Παπαβασίλης 4, Βίντα 6, Τζίμπουλας 2, Βαμβακάρης 2, Παπαντωνόπουλος, Σλίσκοβιτς 3, Δομπρής, Τσιγαρίδας, Πασσιάς 1, Μοντόρο, Σλαβούλιτσα 2, Κάβτσιτς, Μιχαηλίδης 1, Σάββας 5.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα