Ο... μισός Ολυμπιακός στην Εθνική ομάδα χάντμπολ

«Ερυθρόλευκοι» οι 8 από τους 17 αθλητές που κλήθηκαν από τον Γιάννη Αρβανίτη για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Στο ρόστερ του νταμπλούχου Ολυμπιακού θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό ο Γιάννης Αρβανίτης για τα δύο επερχόμενα ματς με Ισλανδία και ΠΓΔΜ για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020. Για του λόγου το αληθές, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε 8 «ερυθρόλευκους» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σε σύνολο 17 αθλητών, συμπεριλαμβανομένου και του 39χρονου άσου του Ολυμπιακού, Κώστα Τσιλιμπάρη.

Ειδικότερα, οι παίκτες που κλήθηκαν στην εθνική είναι οι: Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος, Καραμπουρνιώτης, Λιάπης, Τσίλης, Τζηράς, Κανδύλας, Κρητικός (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Παπαδιονυσίου, Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Δομπρής (ΑΕΚ), Λοΐζος, Αραμπατζής (ΠΑΟΚ), Γουργούμης (Δράμα 1986), Μάλλιος (Μπατμάν/Τουρκία), Πασσιάς (Σβερίν/Γερμανία).

Τα δύο παιχνίδια με Ισλανδία και ΠΓΔΜ θα γίνουν στις 24/10 στο Ρέικιαβικ και 28/10 στην Κοζάνη αντίστοιχα, ενώ η ελληνική ομάδα θα συγκεντρωθεί την Πέμπτη 18/10 και θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της στη Νέα Κίο ως την Τρίτη, 23/10.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα