Μπάμπιτς: «Δεν είναι κακός ο βαθμός, κρατάμε πρωτιά και πλεονέκτημα έδρας...»

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζόραν Μπάμπιτς, μετά την ισοπαλία 21-21 με την ΑΕΚ μίλησε για πίεση και των δύο αντιπάλων αλλά και τα κέρδη της ομάδας του που εδραιώθηκε επικεφαλής βάζοντας πλώρη για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ

Με ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ (21-21) συνοδεύθηκε το ντεμπούτο του Ζόραν Μπάμπιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Αποτέλεσμα που διατήρησε τους πρωτοπόρους Πειραιώτες στο +2 από την «Ένωση» κι αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της Handball Premier αλλά και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, όπως επεσήμανε ο Κροάτης τεχνικός:

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, πολύ σκληρό και δύσκολο ματς, το ξέραμε, το γνωρίζαμε. Κάθε λεπτομέρεια θα μετρούσε, θα υπήρχε πίεση και στις δύο πλευρές και έτσι έγινε. Είμαι χαρούμενος, όμως, γιατί οι παίκτες μου έπαιξαν με καρδιά, με πάθος σε όλη τη διάρκεια. Ο ένας βαθμός για εμάς δεν είναι κακός, γιατί κρατάμε την πρώτη θέση και έχουμε το πλεονέκτημα έδρας για τη συνέχεια, όμως πρέπει να συνεχίσουμε με καλά αποτελέσματα. Καλή δουλειά, συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Από την πλευρά του ο Μπάμπης Δομπρής μίλησε για επιθετικό πρόβλημα για τα νέα στοιχεία που θέλησε να βάλει ο καινούργιος τεχνικός αλλά και την επιθυμία για νίκη προκειμένου ν' αφιερωθεί στην μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7...

«Η αλήθεια είναι, ότι το πρόβλημα στην επίθεση δεν το εντοπίσαμε σήμερα, το έχουμε εντοπίσει στη διάρκεια της σεζόν. Ο νέος προπονητής ήρθε με νέες ιδέες, προσπαθούμε να τις εφαρμόσουμε. Προφανώς, αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη μία μέρα στην άλλη, θέλουμε χρόνο, η ομάδα σήμερα έδειξε ότι μπορεί να παίξει ωραίο χάντμπολ, κατά διαστήματα παίξαμε καλό χάντμπολ. Παρόλα αυτά, χρειαζόμαστε χρόνο και είμαι σίγουρος, ότι θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε και για έναν ακόμα λόγο, για να αφιερώσουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7. Η ισοπαλία εξακολουθεί να μας δίνει το πλεονέκτημα έδρας, αν συνεχίσουμε, φυσικά, με καλά αποτελέσματα. Συνεχίζουμε, η συνέχεια είναι δύσκολη σε Ευρώπη και Ελλάδα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα