Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός 28-28: Δεν χάνει με τίποτα!

Ο (προερχόμενος από 8 νίκες σε ισάριθμους ευρωπαϊκούς αγώνες της σεζόν) Ολυμπιακός έχανε με διαφορά δύο γκολ στο 57' (27-25) και ένα λεπτό πριν τη λήξη (28-26) αλλά πήρε ισοπαλία (28-28) μέσα στην Βουδαπέστη από την Φερεντσβάρος στον πρώτο ημιτελικό του European Cup EHF και με νίκη το άλλο Σάββατο (27/04) στην Hλιούπολη προκρίνεται στον παρθενικό τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου της ιστορίας του!

Παρότι το σερί των 8 νικών σε ισάριθμους ευρωπαϊκούς αγώνες της τρέχουσας σεζόν του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π/Όμιλος Ξυνή, δεν συνεχίστηκε και στην Βουδαπέστη στον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup, με την Φερεντσβάρος, το τελικό 28-28, ο τρόπος που ήρθε αλλά και το ότι η ρεβάνς (το άλλο Σάββατο, 27/4), είναι στην Ηλιούπολη αφήνουν ορθάνοικτη την προοπτική για τους Πειραιώτες να προκριθούν στον παρθενικό ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας τους!


Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι, χέρι και καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεφύγει για μεγάλο διάστημα. Οι Ούγγροι είχαν ένα μικρό προβάδισμα πριν από το φινάλε, τόσο στο 57' με δύο γκολ (27-25), όσο κα ένα λεπτό πριν την λήξη (28-26) ωστόσο οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν δις διατηρώντας το αήττητο τους και πλέον χρειάζονται μια εντός έδρας νίκη για την ιστορική πρόκριση!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που το σκορ είναι ισόπαλο και στον επαναληπτικό τότε προκρίνεται η ομάδα με τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Ο Σάββας Σάββας με οκτώ γκολ ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της αναμέτρησης, ενώ πρώτος σε γκολ για την Φερεντσβάρος ήταν ο Μπεντσέ Ιμρέ με επτά.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Ιμρέ (7), Μπόγκναρ (4), Νάγκι (4), Μικίτα (4), Κόβακστιτς (4), Ντεμπρετζένι (2), Μπουιντόσο (1), Πόρνταν (1), Μπάλοχ, Φούλοπ, Γκιόρι, Μπορμπέλι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π./Όμιλος Ξυνή: Σάββας (8), Κάβτσιτς (7), Πασσιάς (4), Βίντα (3), Σλίσκοβιτς (2), Κανδύλας (2), Τζίρας (1), Παπαβασίλης (1), Σμόκοτ, Τζιμπούλας, Μεσσήνης, Σλαβούλιτσα, Καμπέγιο, Παπαντωνόπουλος, Σμόκοτ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα