Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρόκριση στον τελικό του ΕΗF European Cup

Απόψε (27/4, 16:30) ο Ολυμπιακός θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φερεντσβάρος και να προκριθεί στον τελικό του EHF European Cup.

«Ραντεβού» με την Ιστορία έχει, απόψε (27/4), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία βρίσκεται στους «4» της Ευρώπης.

Στις 16:30 (OSFP TV), ο Θρύλος δίνει το πιο σημαντικό ματς του (έως τώρα) στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει την Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο κλειστό της Ηλιούπολης, για τον δεύτερο ημιτελικό του EHF European Cup, με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό.

Μετά την ισοπαλία (28-28) στην πρώτη ημιτελική «μάχη» της διοργάνωσης στη Βουδαπέστη, οι «ερυθρόλευκοι» του Ζέλικο Μπάμπιτς δίνουν την κρίσιμη ρεβάνς στην έδρα τους, όπου με «σύμμαχο» τον κόσμο τους, θέλουν να γράψουν ιστορία, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον ευρωπαϊκό τελικό.

Ενόψει του αγώνα ο Ζέλικο Μπάμπιτς δήλωσε: «Εξαιρετικά δύσκολος και απαιτητικός αγώνας, πρέπει να παίξουμε εξαιρετική άμυνα και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εύκολα γκολ. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή. Ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα και εξαιρετικά καλή τακτικά. Καλώ τους φιλάθλους μας να είναι εκεί, να είναι ο έξτρα παίκτης της ομάδας μας, χρειαζόμαστε τη βοήθεια τους. Εύχομαι να πάμε καλά και να απολαύσουν την ομάδα».

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Τζηράς τόνισε: «Για εμάς, είναι ένα ραντεβού με την ιστορία. Έχουμε μπροστά μια τεράστια ευκαιρία, με μια νίκη, να φτάσουμε στον τελικό. Όλοι οι αθλητές με φιλοδοξίες και όνειρα περιμένουν τέτοιου είδους αγώνες. Είμαστε πανέτοιμοι σωματικά, αλλά και ψυχολογικά, να καταθέσουμε ό,τι έχουμε μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω, πως με ένα γεμάτο από κόσμο γήπεδο, θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος του ημιτελικού».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα