Μπάμπιτς και Σάββας: «Θέλουμε το ευρωπαϊκό!»

Τόσο ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζέλικο Μπάμπτις όσο και ο Σάββας Σάββας δήλωσαν ότι στόχος της ομάδας πλέον αφού πέρασε στον παρθενικό ευρωπαϊκό τελικό της είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Στους επτά ουρανούς ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της παρθενικής πρόκρισης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π./Όμιλος Ξυνή σε τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου.

Ο τεχνικός Ζέλικο Μπάμπιτς μετά την εξασφάλιση της παρουσίας στον τελικό του Εuropean EFH Cup: «Ηταν απίστευτο, ήταν σαν όνειρο! Εξαιρετική προσπάθεια από την ομάδα, σπουδαία νίκη. Πραγματικά, είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου! Ηταν μια τεράστια εμφάνιση. Δεν έχω λόγια, τα συναισθήματα είναι περίεργα. Παίξαμε πολύ καλά στην επίθεση, τρέξαμε πολύ. Είχαμε κάποια κενά στην άμυνα, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα στη συνέχεια. Τώρα, ξεκούραση μερικές μέρες, θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε το επόμενό μας παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε τη διοργάνωση. Πρέπει να το πιστέψουμε και να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για αυτό».

Aπό πλευράς παικτών ο (πρώτος σκόρερ του δεύτερου ημιτελικού με την Φερεντσβάρος με 10 γκολ) Σάββας Σάββας κινήθηκε στο ίδιο μήκας κύματος για την στόχευση της κατάκτησης του τροπαίου: «Πολύ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποιήσαμε σήμερα. Γράψαμε ιστορία, περάσαμε στους τελικούς της Ευρώπης, αυτός ήταν ο στόχος μας και μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη συμβολή τους σε αυτή την επιτυχία! Η ομάδα έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, θέλουμε και τις δύο κούπες, πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό. Τα κεφάλια μέσα, σκληρή δουλειά, για να μην τελειώσει αυτό το όνειρο. Πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας για τη μεγάλη στους στήριξη, μια κατάμεστη Ηλιούπολη. Τους ευχαριστούμε πολύ, ήταν ο όγδοος μας παίκτης και τους περιμένουμε και να μας στηρίξει και στη συνέχεια. Πιστεύω, ότι με αυτή την ποιότητα της ομάδας και αυτό τον κόσμο, θα κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα