Ολυμπιακός: Έτοιμος για τον αγώνα με τον Φαίακα Κέρκυρας

Τον Φαίακα Κέρκυρας θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (28/11, 20:00) στο «Μ. Μερκούρη» η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. 

Επιστροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού που θα αναμετρηθεί την Πέμπτη (28/11), στις 20:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» με τον Φαίακα Κέρκυρας για την όγδοη αγωνιστική της Handball Premier. Εκτός αποστολής παρέμειναν οι τραυματίες Σανίκης Τσίλης, Καβάρτσκι.

Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα θέλουν τη νίκη για να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα και να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ενόψει του αγώνα: «Από τη στιγμή που ολοκληρώσαμε την παρουσία μας στην Ευρώπη, η προσοχή μας στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις αφού έχουμε μπροστά μας το στόχο της διατήρησης των σκήπτρων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μας περιμένουν δυο διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια με την ομάδα της Κέρκυρας για το πρωτάθλημα και με τον Φίλιππο Βέροιας για το Κύπελλο την Κυριακή. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να κρατήσουμε την ομάδα σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα