Μαίρη Χρονοπούλου - Τα «καλά» και τα «κακά» μιας ξεχωριστής ηθοποιού

Η Μαίρη Χρονοπούλου άφησε εποχή για πολλούς και διάφορους λόγους

Η Μαίρη Χρονοπούλου ντεμπουτάρισε στον κόσμο του θεάματος παρέα με την Μάρω Κοντού, στην ταινία Πρωινό ξεκίνημα και είχε να λέει για την παραδειγματική ασχήμια. και των δύο. Όμως το «ασχημόπαπο» γρήγορα έγινε «Κύκνος» και ακολούθησε μια διαδρομή που πολλές ηθοποιοί θα ζήλευαν.

Στην προσωπική της ζωή, αφού ξεπέρασε την ατυχή της σχέση με τον Αντρέα Μπάρκουλη, βρήκε την ισορροπία εκείνη που χρειαζόταν για να τα βγάζει πέρα με τις απαιτήσεις μιας εντυπωσιακής καριέρας.

Χρειάστηκε να πέσει στα πόδια του Δαλιανίδη για να πάρει τον περίοπτο ρόλο στην ταινία «Μια κυρία στα μπουζούκια». Ένα από τα κινηματογραφικά της σουξέ, το τραγούδι «Έκλαψα χτες» χρειάστηκε να το πει και να το ξαναπεί κάνοντας 11 κολλήματα, αλλά στο κάτω της γραφής δεν ήταν και επαγγελματίας ηθοποιός.

Η Χρονοπούλου ήταν πάντα η αγαπημένη παρτενέρ του Νίκου Κούρκουλου. Σε κάποιες περιπτώσεις το «σκληρό αγόρι» έθετε ως ρόλο να συμπρωταγωνιστεί αυτή η ξεχωριστή ηθοποιός.

Ο Δαλιανίδης τη λάτρευε αλλά έλεγε πως ήταν και λίγο γκρινιάρα. Επίσης έλεγε πως αν είχες κάποιο πρόβλημα υγείας η Μαίρη ήταν το κατάλληλο πρόσωπο για να απευθυνθείς. Η Χρονοπούλου είχε μανία με τα ιατρικά και τις εγχειρήσεις και ήξερε να σου πει τον καλύτερο γιατρό για την περίπτωσή σου.

Πάνω απ' όλα όμως υπήρξε τολμηρή και απαλλαγμένη από κάθε σύμπλεγμα. Κάποτε η Καρέζη την επέπληξε γιατί κατά τη γνώμη της υποδύθηκε πρόωρα τη μητέρα της Ζωής Λάσκαρη. Αλλά η Χρονοπούλου δεν είχε τέτοια κολλήματα. Ήταν ανέκαθεν απροκατάληπτη και διόλου προβλέψιμη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα