ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Συνεχίζει δυνατός ο Ολυμπιακός  σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ένα δίλεπτο «γκρέμισε» τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν. Στο χειρότερο σημείο, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, ο πρωταθλητής Ελλάδας έχασε το μυαλό του και δεν μπόρεσε να πετύχει τον μεγάλο στόχο. Καημός στους φίλους της ομάδας, η οποία χειροκροτήθηκε κατά την άφιξη στο ΣΕΦ.

- Βεζένκοφ: «Ήττα που θα γυρίζει στο κεφάλι μας» - Μπαρτζώκας: «Η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου»

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ,ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ

ΦΑΒΟΡΙ ΙΣΠΑΝΟΦΩΝΟΣ

«Τρέχει» κάτω από άκρα μυστικότητα το θέμα προπονητή ο ΚΟΡΔΟΝ. Το βάρος σε Ιβηρική και Λ. Αμερική. Σενάριο για ΚΡΕΣΠΟ και ΜΑΡΤΙΝΕΘ (πρώην Εσπανιόλ, Γρανάδα). Η σχέση του με ΜΑΡΘΕΛΙΝΙΟ και ΠΕΛΕΓΚΡΙΝI. Προτάθηκε ο ΦΛΟΡΕΣ.

Ενίσχυση στο τμήμα σκάουτινγκ, φέρνει δύο συνεργάτες ο Κορδόν. To απόλυτο γενικό κουμάντο ο Ισπανός στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

AΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ

Με το χρυσό μετάλλιο που έφερε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη από την Τσεχία στα 20 χιλιόμετρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εθνικών ομάδων συμπλήρωσε το απίθανο «καρέ».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΑΡΤΟΣ ΔΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΞΑΝΑ

Η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού στο «Γ. Κασιμάτης» με 23-19 και έκανε το 2-1 στους τελικούς της Χάντμπολ Πρέμιερ. Την Παρασκευή (19:30) το τέταρτο ματς στην έδρα των «ερυθρόλευκων».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πάρτι χωρίς… κέρασμα

Ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα με τον κόσμο του, αλλά δεν έκανε τη χάρη στον Διαγόρα (3-1), τον οποίο «έσπρωξε» προς την επικίνδυνη ζώνη.

Η Κηφισιά πήρε σπουδαίο διπλό στις καθυστερήσεις στην Πάτρα (2-1 την Παναχαϊκή), ενώ Ολυμπιακός Β’ και ΑΕΚ Β’ αναδείχθηκαν ισόπαλοι στον Ρέντη (1-1).

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΕΛ ΑΒΙΒ…»

Ο προχθεσινός τελικός και ο τρόπος που χάθηκε με τη ματιά του έμπειρου γυμναστή που δούλεψε δίπλα στον Ιωαννίδη σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα