ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Ντουντελάνζ και τώρα περιμένει τον Παναθηναϊκό. 

Σούπερ από την αρχή οι παίκτες του Μαρτίνς, σκόραραν κατά βούληση, με τα γκολ να έχουν ελληνικό χρώμα!

«Κεντούσε» το δίδυμο Νάτχο-Φορτούνη

Ο Φορτούνης έβαλε δύο γκολ (15',36΄) και έδωσε ασίστ για το εκπληκτικό γυριστό του Λάζαρου.* Ο Τοροσίδης άνοιξε το σκορ με... τακουνάκι στο 6' και ο Χασάν στο 71' διαμόρφωσε το τελικό 5-1(ύστερα από σουτ του Φετφατζίδη προς την εστία), που κρατάει τον Θρύλο όρθιο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ο Ολυμπιακός σε 13 ντέρμπι «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα έχει 9 νίκες και 4 ήττες.* Οι «ερυθρόλευκες» επιτυχίες σε Τελ Αβίβ και Σαραγόσα.* Η τιτανομαχία του Βερολίνου με το άστοχο σουτ του Μπουρούση στο φινάλε.* Το καλάθι και φάουλ του Πρίντεζη στο ΟΑΚΑ και τα... αυτιά του Σπανούλη στο ΣΕΦ.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΕΡΙ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Στη νέα μορφή της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός είναι αήττητος κόντρα στον Παναθηναϊκό όταν παίζει εκτός έδρας και απόψε(21:00, Novasports 2) θα διεκδικήσει ακόμα μία νίκη.* Νοκ άουτ από το παιχνίδι ο Στρέλνιεκς ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

ΜΠΛΑΤ: ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ο Αμερικανός κόουτς των «ερυθρόλευκων» ετοιμάζεται για την πρώτη «αιώνια» μάχη και στις δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο των νεοαποκτηθέντων παικτών.

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Ανεξήγητα κακός ο ΠΑΟΚ, δεν πήρε το μάθημα του στην Τούμπα και έχασε ξανά από την Βίντι 1-0 με γκολ του Μιλάνοφ.* Πλέον η ομάδα του Λουτσέσκου ψάχνει ένα θαύμα για να μείνει ζωντανή στο Γιουρόπα Λιγκ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα