TO … BΛΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!

ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΙΟΖΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2-0

Oμαδάρα που θυμίζει Λερναία Ύδρα o νταμπλούχος Ελλάδας. Το «ΦΩΣ» αναλύει το πλάνο με το οποίο εγκλώβισε την Μπαρτσελόνα και έκανε το μεγάλο «μπρέικ» στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», αξιοποιώντας το βάθος στο ρόστερ του.

Με το ίδιο πνεύμα απόψε (22.00, NS Prime) για τη νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα από το Βερολίνο. Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ, αλλά είναι αμφίβολος για το ματς.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΟ ΝΕΟ

Η ανανέωση του Κονσεϊσάο με την Πόρτο μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για την παραμονή του Κάρμο στον Ολυμπιακό. Γιατί είναι κλειδί ο ίδιος ο 24χρονος στόπερ.

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ο ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ο Μαυροβούνιος μένει, ο ρόλος της συζύγου του και το ψάξιμο για αγορά σπιτιού στην Ελλάδα.

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ… ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Το Περιστέρι διεκδικεί απέναντι στην Τενερίφη (19.00, CS4) την πρόκρισή του στον τελικό του BCL στο Βελιγράδι. Στις 22.00 ο δεύτερος ημιτελικός Μάλαγα - Μούρθια.

ΣΤΟ ΣΕΦ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΤΑΜΕΙΟ»

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, κέρδισε 60-50 στη Λεωφόρο τον Ολυμπιακό και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών. Ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι την Κυριακή στην έδρα των «ερυθρολεύκων» (15.00).

«ΖΩΝΤΑΝΟΣ» ΜΕ ΣΛΟΥΚΑ

Με πρωταγωνιστή τον αρχηγό του που σημείωσε 29 πόντους, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 95-79 της Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των πλέι οφ. Πολύ καλοί για τους «πράσινους» επίσης οι Παπαπέτρου (15 π.) και Μήτογλου (15 π.).

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: «ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΚΡΙΜΑΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ;»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα