ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

 Ολυμπιακός άφησε πολύτιμους βαθμούς και στην Ξάνθη (1-1), αφού επιμένει να χάνει γκολ με το τσουβάλι! 

Με πολύ καλή μπάλα στο πρώτο μέρος, με πολλές ευκαιρίες, δύο δοκάρια (ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ, ΠΟΝΤΕΝΣΕ) και 5-17 τελικές οι Πειραιώτες, κι όμως, όχι μόνο δεν νίκησαν, αλλά στο τέλος κινδύνευσαν και με ήττα, με τον Σα να κάνει σωτήριες αποκρούσεις * Ο Βούκοβιτς και τα… δύο γκολ του αγώνα!

ΥΠΕΡΒΑΛΛΩΝ… ΤΖΗΛΟΣ!

Τραγική διαιτησία από τον Τζήλο, που χάριζε κάρτες στους γηπεδούχους και δεν έδωσε «διπλό» καταφανέστατο πέναλτι στο 42’ σε τραβήγματα των Κασάδο και Λισγάρα σε Τοροσίδη και Σισέ.

ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΝΤΕΝΣΕ

Απερισκεψία από τον Πορτογάλο, ο οποίος αμέσως μετά την ισοφάριση του Ολυμπιακού αποβλήθηκε με ανόητο τρόπο, χτυπώντας τον Κάστρο που τον εμπόδιζε πονηρά να εκτελέσει γρήγορα ένα φάουλ!

ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ

«Προκλητικοί οι αντίπαλοι * Φερθήκαμε ανόητα, όπως στην αποβολή του Ποντένσε * Φάνηκε από την πρώτη κάρτα ότι τον προκαλούσαν γιατί αντιδρούσε.»

«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΟΥΛΕΣ»

«Στο ίδιο έργο θεατές * Με ποιον μίλησε ο κ. Τζήλος το τελευταίο 48ωρο; * Σε ποιον ανήκει μετοχικά η Ξάνθη; * Δεν έχει κανένα νόημα πια να παίζουμε» κατήγγειλε ο Κ. Καραπαπάς.

Γράφουν οι ΧΡ. ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ, ΑΛ. ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΑΡΘΡA

Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Οι... χαμένοι φορ, ο καθοριστικός Σα και η διαιτησία.

Κ. ΧΑΛΕΜΟΣ: Το μαύρο και το άσπρο του Βούκοβιτς.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΦΕΣ!

Ο Ολυμπιακός σαν σε προπόνηση νίκησε εύκολα το Ρέθυμνο με 84-60, έχοντας για κορυφαίους τους Ουίλιαμς-Γκος (14 πόντοι, 8 ασίστ) και Πρίντεζη (11 πόντοι, 10 ριμπάουντ) * Ξεκουράστηκε ο Σπανούλης ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης κόντρα στους Τούρκους στο ΣΕΦ.

«ΜΑΥΡΗ ΕΠΟΧΗ, ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ΣΑΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ»!

Ο «Δικέφαλος» χρειάστηκε πάλι δεκανίκια για να ξεπεράσει τον σκόπελο της ΑΕΛ (2-1) και η θεσσαλική ΠΑΕ εξέδωσε εξι σκληρές ανακοινώσεις για τη σημερινή εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

ΟΦΗ - ΠΑΟ 3-1

ΕΣΤΑΖΕ… ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

Οι Κρητικοί κυριάρχησαν και επικράτησαν δίκαια του… μπερδεμένου «τριφυλλιού» * Τα γκολ: Δεληγιαννίδης (5’), Κάτσε (36), Πλατέλλας (40’), Κοροβέσης (60’) * Μόλις δύο νίκες ο Όμιλος στη Λίγκα κι αυτές επί των «αιωνίων»!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ 4-2

ΞΑΝΑ ΣΤΗ 2η ΘΕΣΗ!

Τρελό φινάλε στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος προσπέρασε τον Ολυμπιακό, με τέσσερα από τα έξι γκολ να μπαίνουν από το 89’ και μετά! * Σκόρερ οι Σάκιτς, Κουλούρης (2), Ενσικουλού και Κωνσταντινίδης, Διαμαντόπουλος.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

ΠΑΤΗΣΑΝ… ΝΑΡΚΕΣ

Από γκέλα σε γκέλα οι «μεγάλοι» * Σοκ Ηρακλή από τον Καραϊσκάκη (0-1), ισοπαλία η Παναχαϊκή με τον Απόλλωνα Πόντου (1-1) και ο Απόλλων Λάρισας (0-0) με τη Δόξα * Δεύτερος ο Βόλος (3-1 τον Πλατανιά).

Κ. ΜΠΕΛΙΑΣ: η βουρλισμένη και η άρρωστη.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα και τον «Δικέφαλο» με 21-16 και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έπειτα από 9 αγώνες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα