ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός φέρνει τον 22χρονο Πορτογάλο αριστεροπόδαρο εξτρέμ ως μία έξτρα επιθετική λύση.

Πώς μπλέκεται ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΖΑΡΝΤΙΜ στην υπόθεση, οι τάσεις φυγής από τη Νότιγχαμ εδώ και ένα μήνα και ο Μαρτίνς που τον γνώριζε από την εκπληκτική σεζόν που έκανε στη Ρίο Άβε πριν από δύο χρόνια (8 γκολ, 7 ασίστ, 39 ματς).

Γιατί ενδέχεται να αποχωρήσουν «πακέτο» οι ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ, ΝΑΟΥΕΛ! * Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΜΑΝΟΣ.

ΚΑΡΕ ΤΟΥ «ΑΣΟΥ»!

ΑΝΤΟΝΙΟ ΝΤΟΝΑΡΟΥΜΑ στέλνουν οι Ιταλοί * Επέμεναν στη Ρωσία για ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ και στην Αγγλία για ΓΙΑΚΟΥΠΟΒΙΤΣ * Υπάρχει κι άλλος γκολκίπερ που το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι.

ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ Ο ΧΑΣΑΝ

«Δεν ζήτησα να φύγω από τον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα» είπε ο Αιγύπτιος * ΟΥΤΕ για τον ΜΕΡΙΑ τίθεται θέμα αποχώρησης.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

Τεταμένη είναι η κατάσταση στα Γιάννινα μετά το 4-0 της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ * Κόντρα οπαδών - διοίκησης και πίεση ενόψει Ολυμπιακού * Στον Πειραιά ξέρουν ότι οι δυσκολίες θα είναι μεγάλες, ο ΠΑΣ πιο παθιασμένος και ο αγωνιστικός χώρος άθλιος * Τα παραδείγματα του πρώτου γύρου με Αστέρα, Πανιώνιο, ΟΦΗ.

ΒΡΟΥΣΑΪ 2021

Ο 20χρονος εξτρέμ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και από χθες βρίσκεται στην Ολλανδία, για να ολοκληρώσει και τυπικά τον δανεισμό του στη Βίλεμ.

ΛΑΖΑΡΟΣ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

Δυναμικός ο ρόλος του έμπειρου επιθετικού για τη συνέχεια της σεζόν, παρά τη διαρκή ενίσχυση του Ολυμπιακού στους εξτρέμ.

Ο ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΙΑΣ!

Πότε συναντήθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να συνεργαστούν στον Ολυμπιακό και τι εκπληκτικό είχε συμβεί σε εκείνη την αναμέτρηση στην Ιταλία, πριν από ακριβώς ένα χρόνο.

ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ

Τι έχουν κάνει εναντίον του Ολυμπιακού οι τερματοφύλακες που βρέθηκαν στην «ερυθρόλευκη» λίστα για τη χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Νίκολα, ο Γιώργος και το σερί…

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21.00, NS 1) τη Χίμκι, με στόχο την έβδομη συνεχόμενη νίκη του στο ΣΕΦ, στο οποίο έχει μέσον όρο 89,3 πόντους και 20,8 ασίστ για την Ευρωλίγκα * Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Νίκολα Μιλουτίνοβ * Μπλατ: «Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει μεγάλη ιστορία στην ομάδα και τον σέβομαι απεριόριστα».

Όταν ο Πρίντεζης πήρε... φωτιά

Ο υπαρχηγός των «ερυθρολεύκων» έχει πραγματοποιήσει την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Χίμκι, στο Φάληρο * Το ματς όπου έκανε πράγματα και θαύματα, μετρώντας 30 πόντους, με 9/13 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 9 ριμπάουντ.

Εμπειρία για… σωτηρία

Τα Τρίκαλα, αντί για άνοδο, στοχεύουν πια στην παραμονή στην κατηγορία και ανάλογες είναι οι κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο * Ο επιθετικός Αλέξανδρος Σμυρλής, με το πλούσιο βιογραφικό σε επίπεδο Β’ Εθνικής, αποτελεί το νέο απόκτημα των Θεσσαλών και δείχνει τον δρόμο που θα ακολουθήσουν για τη στελέχωση του ρόστερ.

Η «Δευτέρα Παρουσία» του Μάρτιν Ο’Νιλ

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Βορειοϊρλανδού στη Νότιγχαμ Φόρεστ και η πορεία που διέγραψε έως την επιστροφή του στο «Σίτι Γκράουντ», για να αναλάβει αυτήν τη φορά την τεχνική ηγεσία της.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Τα κορίτσια του Θρύλου κέρδισαν στη Χαλκίδα 63-52 τη Σοπρόν και πανηγύρισαν με την ψυχή τους την πρώτη νίκη στην Ευρωλίγκα, ύστερα από 9 αγωνιστικές! * Τζέσικα Τόμας (15 π., 6 ρ.), Λικέντρα Τζόνσον (11 π., 10 ρ.) και Κατερίνα Σωτηρίου (10 π., 7 ρ.) οι πρωταγωνίστριες της ιστορικής αυτής επιτυχίας του Ολυμπιακού. Μπράβο κοπέλες!

Ελληνικό πάρτι στη Μελβούρνη!

Χιλιάδες ομογενείς δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα και ώθησαν τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη στον γ’ γύρο του Αυστραλιανού Όπεν!

Ξημερώματα Παρασκευής ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το Νο 20 του κόσμου, Νικόλοζ Μπασιλασβίλι από τη Γεωργία, και η Σάκκαρη την κορυφαία Αυστραλή τενίστρια Άσλεϊ Μπάρτι (Νο 15 στον κόσμο).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα