ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ;

Στην Αθήνα από χθες το απόγευμα ο Γιασίν Μπενζιά. 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ;

Στην Αθήνα από χθες το απόγευμα ο ΓΙΑΣΙΝ ΜΠΕΝΖΙΑ, που δήλωσε: «ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ» - Στην Ελλάδα σήμερα το πρωί και ο ΜΑΣΙΜΙΛΙΑΝΟ ΛΟΒΕΡΑ - «Δεν μπορούσα να πω [όχι] στον Ολυμπιακό» τόνισε ο 20χρονος Αργεντινός.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ στη Γαλλία για ΓΚΕΖΑΛ της Λέστερ, ΜΠΟΣΙΛΙΑ της Μονακό και ΙΜΠΟΥΛΑ της Στόουκ και στην Πορτογαλία για τον ΣΑΝΤΑΣ της Μπράγκα.

ΧΑΜΟΣ με ΦΑΛΚΑΟ, εξαιτίας ενός τετ α τετ με τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ στο Μονακό - «Έχουν γραφτεί τα ονόματα των παικτών που ήρθαν ή θα έρθουν» δήλωσε ο πρόεδρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΜΑΡΤΙΝΣ για την κλήρωση: «Έχουμε μεγάλη θέληση και φιλοδοξίες» - Δανεικός στην Μπέβερεν ο ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ - Αρθροσκόπηση ο ΣΕΜΕΔΟ, γυρίζει σε ένα μήνα.

Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!

Ο Ολυμπιακός θα παλέψει με τα μεγαθήρια Μπάγερν και Τότεναμ, ενώ θα κυνηγήσει την 3η θέση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με τους γνώριμους Μάριν, Μπεν και Ματέο Γκαρσία, Κάνιας! - Πλήρης ανάλυση των τριών αντιπάλων στον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18/9: Ολυμπιακός – Τότεναμ

1/10: Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός

22/10: Ολυμπιακός – Μπάγερν

6/11: Μπάγερν – Ολυμπιακός

26/11: Τότεναμ – Ολυμπιακός

11/12: Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΠΑΟΚ – ΣΛΟΒΑΝ 3-2

ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ

Για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια ο «Δικέφαλος» έμεινε εκτός ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ - Αχίλλειος πτέρνα η άμυνά του - Δεν έφτασαν τα γκολ των Λημνιού, Σφιντέρσκι και Γιαννούλη, γιατί οι Σλοβάκοι «χτύπησαν» δύο φορές στην Τούμπα…

Γράφει ο Κ. ΧΑΛΕΜΟΣ

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΑΕΚ 0-2

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ

Η «Ένωση» ήταν συγκλονιστική για μία ώρα στην Τουρκία, προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, όμως το 1-3 του ΟΑΚΑ ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί, με συνέπεια να μείνει εκτός Ευρώπης, παρά τη σπουδαία εμφάνισή της - Λιβάγια και Μάνταλος τα γκολ, ήρωας ο Μπάρκας, που κράτησε το μηδέν.

Γράφει ο Ν. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

KOΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ Ο ΦΑΝ ΝΤΑΪΚ!

Ο Ολλανδός στόπερ, της πρωταθλήτριας Ευρώπης Λίβερπουλ, αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της περσινής διοργάνωσης και έγινε ο πρώτος αμυντικός στην ιστορία που κατέκτησε το βραβείο από το 1997 - Καλύτερος τερματοφύλακας ο Άλισον (Λίβερπουλ), μέσος ο Ντε Γιονγκ (Άγιαξ) και επιθετικός ο Μέσι (Μπαρτσελόνα).

ΓΚΡΟΥΠ – ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ «ΣΑΛΟΝΙΑ»!

Όμιλο «θανάτου» έβγαλε η χθεσινή κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ - Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ, ‘Ιντερ μαζί στον 6ο - Ζευγάρια γιγάντων: Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης, Λίβερπουλ – Νάπολι και Τσέλσι – Άγιαξ.

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΓΟΥΤΑΣ

«ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ»

Ο Έλληνας πρέσβης Πέτρος Μαυροειδής δεξιώθηκε στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα την εθνική ομάδα Γυναικών, την οποία και αποθέωσε για την πρόκρισή της στις «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα