Η Άννα που έτρωγε με τον Τζανφράνκο Φερρέ και είπε για τη Βουγιουκλάκη... «δεν την ξέρω»

Ένα απροσδόκητο περιστατικό, πλήγμα για την αίγλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη με πρωταγωνίστρια την ίδια, τη μορφή της κοσμικής ζωής της Ελλάδας, Άννα Βέλτσου και τον «αρχιτέκτονα της μόδας», Τζανφράνκο Φερρέ.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό alikivougiouklakiofficial στο instagram. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο μονάκριβος γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ ποζάρουν στη Αίγλη Ζαππείου το 1993. Ήταν η βραδιά που γιόρτασε τα 35 χρόνια καριέρας της ως πρωταγωνίστριας. Εκείνη την χρονιά έπαιζε στο έργο «Ωραία μου κυρία».

Στον ίδιο χώρο συνέβη και ένα περιστατικό εντελώς απροσδόκητο για την αίγλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, το οποίο έγινε γνωστό πολλά χρόνια αργότερα από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Πρωταγωνίστριες η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μυκονιάτισσα Άννα Βέλτσου, μορφή της κοσμικής ζωής όχι μόνο του νησιού αλλά ολόκληρης της χώρας, μητέρα του Γιώργο Βέλτσου, γνωστού κοινωνιολόγου, επικοινωνιολόγου, καθηγητή πανεπιστημίου, θεατρικού συγγραφέα και ποιητή.

Η κομψή όπως πάντα Άννα Βέλτσου βρισκόταν στην Αίγλη του Ζαππείου όπου δειπνούσε με τον Τζανφράνκο Φερρέ. Ο διεθνούς φήμης Ιταλός σχεδιαστής μόδας, γνωστός και ως «αρχιτέκτονας της μόδας», βρισκόταν αρκετά συχνά στη χώρα μας, κυρίως στη Μύκονο με την καλή του φίλη.

Στην Αίγλη εμφανίστηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Όταν είδε τον Τζανφράνκο Φερρέ άρχισε να φωνάζει «Άννα, Άννα…».

Η Άννα Βέλτσου, προσποιήθηκε αρχικά ότι δεν άκουσε τίποτε, και με σνομπ ύφος πρόσθεσε: «δεν την ξέρω».

Η Βουγιουκλάκη πήγε στο τραπέζι της εμφανώς ενοχλημένη αλλά και απορημένη. Λίγο αργότερα, η Άννα Βέλτσου εξηγούσε σε φιλικό της πρόσωπο: «Δεν ήρθε στην κηδεία του άνδρα μου κι’ αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ»...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα