Αρνείται να επιστρέψει το σημαιάκι του κόρνερ ο οπαδός - Στον αέρα το ματς!

Άλυτο παραμένει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο ΟΑΚΑ με την απώλεια της μιας από τις τέσσερις σημαίες του κόρνερ.

Παρά την απόφαση του αθλητικού δικαστή να συνεχιστεί το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός από το 70ο λεπτό, η διεξαγωγή του ντέρμπι παραμένει στον αέρα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το σημαιάκι του κόρνερ που λείπει από την αριστερή πλευρά που επιτίθεται η φιλοξενούμενη ομάδα. Ο οπαδός που έφυγε από το γήπεδο μαζί με το σημαιάκι έχει κλειστεί στο σπίτι του και αρνείται να το παραδώσει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να συνεχιστεί το ματς.

Ειδικός διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται έξω από το σπίτι του δράστη από την ώρα που έγινε γνωστή η απόφαση του αθλητικού δικαστή, προσπαθώντας να τον πείσει να αφήσει το σημαιάκι. Ωστόσο ο νεαρός παραμένει ανένδοτος, λέγοντας ότι πρόλαβε να συνδεθεί πολύ έντονα συναισθηματικά μαζί του και δεν μπορεί να το αποχωριστεί.

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να τον πείσει, έφτασε έξω από το σπίτι του ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος. Σε δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι δεν υπάρχει σάλιο για την αγορά άλλης σημαίας του κόρνερ. «Η μόνη μας επιλογή είναι η επιστροφή της συγκεκριμένης σημαίας στη θέση της», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Με αυτή τη δήλωση συμφώνησε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος έφτασε και αυτός έξω από το σπίτι του δράστη. «Έχω παραγγείλει 4 σημαιάκια για την Αγιά Σοφιά και δεν μπορώ να αντέξω το κόστος για ακόμα ένα», υπογράμμισε ο Τίγρης με αποτέλεσμα και το ΑΕΚ-Παναιτωλικός που είναι προγραμματισμένο για τις 31/3 στο ΟΑΚΑ, να βρίσκεται στον «αέρα».

Δυστυχώς η τύχη δεν βοήθησε ούτε τον Παναθηναϊκό, ούτε την ΑΕΚ καθώς τα δύο πρώτα ματς της Εθνικής διεξάγονται σε Λιχτενστάιν και Βοσνία. Αν η κλήρωση έφερνε γηπεδούχο την Ελλάδα έστω σε ένα παιχνίδι, αυτό θα διεξάγονταν στο ΟΑΚΑ με τα έξοδα πληρωμένα από την ομοσπονδία. Πλέον η τύχη του ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και του ΑΕΚ-Παναιτωλικός παίζεται στο σπίτι του νεαρού που άρπαξε το σημαιάκι.

Πηγές της Αστυνομίας τονίζουν ότι αν δεν πειστεί να το παραδώσει θα πραγματοποιηθεί έφοδος των ειδικών δυνάμεων. Σε αυτή την περίπτωση, ο Ολυμπιακός δεν γλιτώνει το -3.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα