Ναι ρε, το έχαΣΑ!

Ο σουρεαλισμός του 1-1 που έζησε ο Red Duckling στις καθυστερήσεις και η μαγκιά του Σα που δεν ήταν η απόκρουση στο πέναλτι.

Το ματς στις καθυστερήσεις, ο Ολυμπιακός δεν πιέζεται ιδιαίτερα, το 0-1 δύσκολα θα αλλάξει. Απολαμβάνω ένα υπέροχο παγωτό, μετά τα σουβλάκια, και… πέναλτι! Πώς είσαι όταν επιστρέφεις στη δουλειά μετά την καλοκαιρινή άδεια; Έτσι έγινε η φάτσα μου.


“Το πιάνεις, 1-1 το έπαιξες!”, ακούω από δίπλα μου.


Ρε, είσαι τρελός ρε;


Οκ, το έπαιξα 1-1. Το έγραψα και στο facebook πριν το ματς. Διάλεξα αυτό το σκορ γιατί αν μου το έδινες πριν την αναμέτρηση θα το έπαιρνα και θα έφευγα. Η Μπασάκσεχιρ δεν είναι τυχαία ομάδα, ούτε κρίθηκε η πρόκριση με το διπλό. Μια χαρά θα ήταν μια ισοπαλία με γκολ.


Αλλά ρε φίλε, τώρα είμαστε στο 0-1 και τελειώνει το ματς!


“Ρε, είσαι τρελός, ρε;”, γυρίζω και λέω στον φίλο. Με μερικά γαλλικά.


Πρώτον δεν παίζω στοίχημα για να ζήσω. Δεν παίζω τους λογαριασμούς, το υστέρημα, τίποτα που δεν πρέπει να παίζεται. Παίζω για διασκέδαση, οπότε το να μην κερδίσω δεν θα μου δημιουργούσε πρόβλημα.


Και… πρώτον, κερδίζει ο Ολυμπιακός! Είναι δυνατόν να θέλω να ισοφαριστεί; Αχ ρε Μπρούνο.


Ναι ρε, το έχαΣΑ! Λίγα δευτερόλεπτα ο Σα, μου στερούσε το κερδισμένο στοίχημα και εγώ πανηγύριζα σαν τρελός. Σουρεαλιστικό αλλά άκρως Ολυμπιακό!


Και… προφητικό αν σκεφτείς τη φωτογραφία που επέλεξα το πρωί του αγώνα στο instagram.

ΥΓ: Η μαγκιά του Σα δεν ήταν η απόκρουση. Η μεγάλη μαγκιά ήταν η συμπεριφορά του μετά το παραλίγο μοιραίο λάθος που έκανε στο ξεκίνημα όταν του έφυγε η μπάλα από τα χέρια. Ο Πορτογάλος δεν πτοήθηκε. Κράτησε την αυτοπεποίθησή του στο 100% και τη σιγουριά στην υπόλοιπη ομάδα- ότι όλα θα πάνε καλά εκεί πίσω- στο 200%.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα