Ο Guardian απαντά στον Σαββίδη: Το σεξ καλύτερο στα 80

Η τοποθέτηση του υιού Σαββίδη περί ανικανότητας ανθρώπων 80 ετών να κάνουν σεξ, έφερε μία απρόσμενη αντίδραση από τον έγκυρο Guardian.

Μία έρευνα η οποία ήρθε στο φως και δημοσιεύτηκε στον έγκυρο Guardian καταρρίπτει τον μύθο περί ανίκανων ηλικιωμένων να κάνουν σεξ. Το συγκεκριμένο άρθρο ήρθε ως απάντηση στον υιό Σαββίδη ο οποίος ήθελε να εκφράσει την αγωνία του για τη λειτουργία του VAR στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη η αγανάκτησή σου, που κατέφυγε σε μία πολύ σπάνια κίνηση: Να ανεβάσει story στο instagram.

Χυδαία πρόκληση Σαββίδη για Ολυμπιακό (pic)

Η δημόσια βαρυσήμαντη τοποθέτησή του όμως δεν έμεινε αναπάντητη, με τον Guardian να εξηγεί γιατί το το σεξ είναι καλύτερο στα 80:

Η στήλη μας μάλιστα έλαβε πάρα πολλά μηνύματα διαμαρτυρίας, με χαρακτηριστικό αυτό του 80χρονου Βαγγέλη Δενπεφτειμετίποτα: «Κάνω σεξ και το απολαμβάνω. Ναι, δεν κάνω κάθε μέρα όπως πιθανότατα να κάνει αυτός ο νεαρός που μας ειρωνεύτηκε. Μέσα στον μήνα κάνω σίγουρα όμως περισσότερες φορές σεξ από τα πρωταθλήματα που έχει πάρει σε ολόκληρη την ιστορία της, η ομάδα του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βαγγέλης.

Τέλος εξέφρασε και τη βεβαιότητα πως όταν του έρθει στα χέρια του μια γυναίκα, δεν θα του γλιστρήσει μέσα από τα χέρια του όπως η μπάλα από τον τερματοφύλακα που έπαιξε το απόγευμα της Κυριακής στην έδρα της ομάδας του υιού Σαββίδη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα