Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου 2o Organ Donation Run

Ο σκοπός ιερός και η ανταπόκριση των αθλητών και αθλητριών εγνωσμένης αξίας, αλλά και απλών πολίτων ήταν αναμφίβολα συγκινητική.

Όλοι οι συμμετέχοντες στον 2o Organ Donation Run 2023, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αιγάλεω και η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχεύσεων, ένωσαν τις φωνές τους και έστειλαν το δικό τους δυνατό μήνυμα για τη δωρεά οργάνων και ιστών.

Περισσότεροι από 680 αθλητές και αθλήτριες, ανάμεσα στους οποίους και οι «Δρομείς ελπίδας», έλαβαν μέρος στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων περιμετρικά του Άλσους Αιγάλεω απολαμβάνοντας τη διαδρομή.

«Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που το Αιγάλεω φιλοξένησε έναν δρομικό αγώνα για τόσο ιερό σκοπό. Είμαστε ο πρώτος Δήμος της χώρας που στήριξε αυτόν τον αγώνα και μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά μας. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του Δήμου Αιγάλεω, την ΕΠΟΜΕΑ και τους εθελοντές για τη μεγάλη συνεισφορά τους στην διεξαγωγή του αγώνα» τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο link:
https://www.myrace.gr/race/6971/results.html


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα