Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης 3-3: 21 χρόνια από τη ματσάρα στο ΟΑΚΑ (vid)

Σαν σήμερα, στις 15 Σεπτεμβρίου του 1999, Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης αναδεικνύονται ισόπαλοι 3-3 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Τζιοβάνι και Ζάχοβιτς οι σκόρερ των ερυθρόλευκων.

Περισσότεροι από 70.000 φίλοι του Ολυμπιακού κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ για το ματς της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 11' με κεφαλιά του Τζιοβάνι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ζάχοβιτς. Στο 24', ο Σάβιο με κεφαλιά σε σέντρα του ΜακΜάναμαν έφερε το ματς στα ίσια, για να γίνει το 1-2 με εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρτο Κάρλος στο 32'.

Οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν 2-2 με το δεύτερο γκολ του Τζιοβάνι (64') και τρία λεπτά αργότερα (67') το ΟΑΚΑ... κουνήθηκε όταν ο Ζάχοβιτς με αριστερό σουτ έκανε το 3-2.

Στο 76' ο Ρεάλ είχε δοκάρι, όμως η ισοφάριση ήρθε με κοντινή προσπάθεια του Ραούλ, ο οποίος έκανε το 3-3.

Ολυμπιακός (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Eλευθερόπουλος, Καραταϊδης, Αμανατίδης, Μαυρογενίδης, Ανατολάκης, Πουρσανίδης, Γιαννακόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Ζιοβάνι, Οφορίκουε, Ζάχοβιτς (45' Αμπονσά, 55' Γκόκιτς, 85' Νινιάδης)

Ρεάλ Μαδρίτης (Τζον Μπέντζαμιν Τόσακ): Κασίγιας, Σαλγκάδο, Ρομπέρτο Κάρλος, Ιέρο (60' Ελγκέρα), Σέζαρ, Ρεδόνδο (73' Γκούτι), Γκέρεμι, Σάβιο, ΜακΜάναμαν, Ραούλ, Μοριέντες (54' Ανελκά).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα