Φινλανδία, για πρόκριση!

Σε αγώνα για τον τέταρτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας στη Λίγκα Εθνών, η Βουλγαρία υποδέχεται την Φινλανδία. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας..

Το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, στην πρωτεύουσα Σόφια. Η συμμετοχή στη δεύτερη κατηγορία αποτελεί δύσκολη υπόθεση για την Βουλγαρία που υπολείπεται του ανταγωνισμού. Ομάδα που δεν δημιουργεί και σκοράρει με το σταγονόμετρο, αναζητά την πρώτη νίκη στη μάχη για τη σωτηρία. Ο προπονητής Γκεόργκι Ντεμερντζίεφ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους δύο πρώτους γκολκίπερ Μιχαΐλοφ και Ίλιεφ, θα ξεκινήσει ο Γκεοργκίεφ της Τσέρνο Μόρε.

Η Φινλανδία μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, όμως παραμένει στη δεύτερη θέση πίσω από την Ουαλία. Η εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τους «δράκους» ακόμα την καταδιώκει, οπότε χρειάζεται αρχικά να περάσει νικηφόρα από την Σόφια και ακολούθως να πάει να παίξει την πρόκριση στο Κάρντιφ. Καλοδουλεμένη ομάδα τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει διαρκώς επίπεδο. Θέλει πολύ την τιμητική άνοδο στην πρώτη κατηγορία και την διεκδικεί χάρη στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Ποιότητα και κίνητρο μας οδηγούν στο διπλό

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.00: Βουλγαρία-Φινλανδία 2 (2.25)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα