Ευκαιρία να ξεσπάσει η Τβέντε

Τβέντε – Βίλεμ (6/3/2021, 19:45) Ολλανδία, Eredivisie.

Η 25η αγωνιστική της Eredivisie άνοιξε χθες αυλαία με το δραματικό ματς στο Έμεν και συνεχίζεται σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η σύγκρουση των Τβέντε και Βίλεμ.

Γυροφέρνει τον «άσσο»

Κερδίζοντας μόνο 1/8 τελευταία ματς (1-5-2), η θέση της Τβέντε στα πλέι οφ είναι, πλέον, επισφαλής. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας του Ρον Γιανς εντοπίζεται στους εντός έδρας αγώνες. Αν και ξεκίνησε θετικά, πανηγύρισε το τελευταίο τρίποντο στο Ενσέντε στις 31 Οκτωβρίου με το 5-1 επί της Τσβόλε (0-3-5). Καθώς είναι ομάδα που αρέσκεται στην κόντρα δυσκολεύεται περισσότερο όταν καλείται να πάρει την πρωτοβουλία. Παρ’ όλα αυτά, ήταν άτυχη σε αρκετά ματς, κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’ αόριστον. Στα τελευταία παιχνίδια της, εξάλλου, παρουσιάστηκε σημαντικά βελτιωμένη. Πήρε το «διπλό» επί της Φίτεσε (2-0), ενώ ακολούθησαν δύο ισοπαλίες με Φέγενορντ (2-2) και Χέρακλες (2-2) όπου πλήρωσε την αστοχία της. Έχοντας και δύο σημαντικές επιστροφές στη μεσαία γραμμή, αναμένεται να αγωνιστεί με αποφασιστικότητα.

Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων

Πιο ταπεινοί, από την άλλη πλευρά, οι στόχοι της Βίλεμ που δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εκμεταλλευόμενη την κακή κατάσταση της Σπάρτα (2-0) πήρε το παρθενικό «διπλό» (1-3-8, πλέον) και φαντάζει δύσκολο να το επαναλάβει σήμερα. Δεν έχει καταφέρει να σημειώσει φέτος διαδοχικές νίκες ενώ και η άμυνά δύσκολα θα μείνει αλώβητη. Διαθέτει, άλλωστε, το 2ο χειρότερο παθητικό της κατηγορίας δεχόμενη κατά μέσο όρο περισσότερα από δύο τέρματα σε κάθε αγώνα (54 σε 24 ματς).

«Αφύσικο» το αρνητικό εντός έδρας σερί της Τβέντε, η οποία έχει σήμερα την ευκαιρία να το διακόψει. Θέλοντας να ενισχύσουμε τον «άσσο», προσθέτουμε στην εξίσωση το Over 1,5. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός βρίσκεται στο 2,05

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα