Θα σκοράρει και η Δανία στον ημιτελικό με την Αγγλία !

Στον δεύτερο ημιτελικό του Euro 2020, η Αγγλία αντιμετωπίζει την Δανία. Η πρόταση του fosonline.gr για το βραδινό στοίχημα

Στο Γουέμπλεϊ, με έως 60,000 θεατές. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό (11/7) την Ιταλία. Η Αγγλία πραγματοποίησε την πιο «γεμάτη» εμφάνιση στο τουρνουά, έστησε «πάρτι» στην επανάληψη και προκρίθηκε εύκολα έναντι της φοβισμένης Ουκρανίας (4-0). Τα «τρία λιοντάρια» συνεχίζουν στα ημιτελικά όπως έπραξαν και πριν τρία χρόνια στο παγκόσμιο κύπελλο ενώ έφθασαν για τελευταία φορά στους «4» σε Euro, το 1996. Απροσπέλαστη αμυντικά η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, που μετρά 4-1-0 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με 8-0 γκολ και το ηθικό είναι πλέον στα ύψη.

Το εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο όπου σκόραρε δις στάθηκε αρκετό στην Δανία που παρότι ταλαιπωρήθηκε στην επανάληψη, ξεπέρασε το εμπόδιο της Τσεχίας (2-1). Οι Σκανδιναβοί ξεκίνησαν με δύο ήττες και σοκαρισμένοι το τουρνουά μετά το περιστατικό του ηγέτη Ερικσεν, αλλά ο ικανός κόουτς Κάσπερ Χιούλμαντ προσαρμόστηκε, προχώρησε σε αλλαγές και οι Δανοί μετρούν τρεις κολλητές νίκες όπου έχουν σκοράρει δέκα φορές! Βρίσκεται στους «4» για πρώτη φορά από το 1992 και την τρελή πορεία προς την κατάκτηση του τροπαίου. Λογικό φαβορί η Αγγλία, αλλά πολύ χαμηλά ο άσος. Κάποια στιγμή θα δεχθούν γκολ τα «λιοντάρια» και η επίθεση της Δανίας είναι ικανή να σκοράρει έστω μία φορά !

ΠΡΟΤΑΣΗ
22.00: Αγγλία-Δανία Γκολ-γκολ (2.25)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα