Κάνει σεφτέ η Έργκριτε!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Έργκριτε υποδέχεται την Βάσαλουντ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας.

Η Έργκριτε ήταν μια από τις απογοητεύσεις στο ξεκίνημα της περιόδου. Ομάδα που ξεκίνησε την σεζόν με στόχο την άνοδο και παρέπαιε στην ζώνη υποβιβασμού. Μόλις στο τελευταίο παιχνίδι της έβαλε στοπ σε αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων και βγήκε από την φωτιά. Τώρα η ομάδα από το Γκέτεμποργκ στοχεύει σε επανεκκίνηση για να μπορέσει να προσεγγίσει τις πρώτες θέσεις στην κατάταξη. Ακόμα δεν έχει κερδίσει στο γήπεδό της !

Η Βάσαλουντ πορεύεται εξαρχής στα όρια της επικίνδυνης ζώνης. Ομάδα περιορισμένης δυναμικής, με τα πάνω και τα κάτω της σε απόδοση και αποτελέσματα, αλλά σταθερά με θέματα στην άμυνα, έχοντας δεχθεί τα περισσότερα γκολ στην Σουπερετάν. Έτσι πάει στράφι και η συγκριτικά καλή προσπάθεια στην επίθεση και το σκοράρισμα. Εκτός έδρας εξάλλου, παρουσιάζεται ιδιαίτερα ευάλωτη, μετρώντας τέσσερις ήττες σε πέντε αποστολές. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι για την αποστολή στο Γκέτεμποργκ. Να, η ευκαιρία για την πρώτη εντός έδρας νίκη της Έργκριτε, που υπερδιπλασιάζει το ποντάρισμά μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Έργκριτε-Βάσαλουντ 1 (2.00)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα