Στα υπόγεια είναι η θέα!

Την ώρα που όλη η Ευρώπη θα ποντάρει στα παιχνίδια για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Β’ Ισπανίας κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

Θα αποφύγουμε τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων και θα ρίξουμε «φως» στη Σεγούντα Ντιβισιόν. Το ντέρμπι μίσους στην Αστούρια ξεχωρίζει από τις σημερινές επιλογές μας. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Ντέρμπι μίσους στην Αστούρια

Μεγάλο ντέρμπι μίσους στο Βορρά της Ισπανίας. Τρίτη διαδοχική ισοπαλία, δεύτερο 0-0 για την Οβιέδο, με αυτό κατέβηκε ως στόχο στη Σαραγόσα και αυτό πήρε. Η μοναδική της ήττα ως τώρα ήρθε στην Αλμερία, έχει όμως πολλές ισοπαλίες (2-5-1). Ισοπαλία και για τη Χιχόν, δεν ήταν καλή στην έδρα της Αμορεμπιέτα και μάλλον θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη με το τελικό 1-1, που πάντως την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας. Πολύ μεγάλο ντέρμπι, παραδοσιακά κρίνεται σε χαμηλό σκορ (τα πέντε τελευταία μεταξύ τους έληξαν με σύνολο 0-1 γκολ) και λογικά θα πάει πάλι στην ένταση και τη δύναμη. Δύσκολο να βγάλεις νικητή, αλλά η μέχρι τώρα πορεία των δύο αντιπάλων δείχνει ότι το «Χ» είναι σημείο για να ποντάρεις. Θα ρισκάρουμε λοιπόν και θα επιλέξουμε την ισοπαλία.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Οβιέδο - Σπόρτινγκ Χιχόν Χ (3,00)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα