Ολυμπιακός: Τα φέρνει όλα υπέρ του

Παιχνίδι με παιχνίδι κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ο Ολυμπιακός.

Βήμα – βήμα και στοιχηματικά παρακολουθούμε την ευρωπαϊκή προσπάθεια του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν και δεύτερη νίκη στα προκριματικά του Europa League. Ακόμα και εκτός συνόρων πραγματοποίησαν πειστική εμφάνιση και επικράτησαν εύκολα. Θα μπορούσαν να είχαν βάλει και περισσότερα γκολ, αν κρίνουμε από τις προϋποθέσεις που έβγαιναν στην επίθεση.

Προκρίθηκε πολύ πιο άνετα από όσο περίμεναν οι περισσότεροι και τώρα ετοιμάζεται για τη Μπέρνλι. Οι Άγγλοι δεν ικανοποίησαν ιδιαίτερα σε καμία από τις δύο αναμετρήσεις τους με τη Μπασακσεχίρ. Απέδρασαν από την Πόλη με 0-0 και χθες χρειάστηκαν το ημίωρο της παράτασης για να κάμψουν με 1-0 την αντίσταση της Μπασακσεχίρ.

Αυτά δεν τα είδαμε φυσικά μόνο εμείς. Τα είδαν φυσικά και οι στοιχηματικές εταιρείες που υπολογίζουν το καθετί. Και όσο περνούν οι αγώνες εμπιστεύονται τον Ολυμπιακό ολοένα και περισσότερο. Υπενθυμίζουμε ότι τη μέρα που έγινε η κλήρωση των play off, χαρακτήριζαν τους Πειραιώτες μεγάλο αουτσάιντερ για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Με απόδοση πρόκρισης μεταξύ 2,10 και 2,20 και απόδοση αποκλεισμού 1,60-1,70.

Μετά την πρώτη νίκη επί της Λουκέρνης, τα δεδομένα άλλαξαν. Η ομάδα του Μαρτίνς έγινε φαβορί του 1,80, με τον αποκλεισμό του να οριοθετείται στο 1,95.

Μετά και τα χθεσινά ο Ολυμπιακός φαίνεται πατάει ακόμα πιο γερά στα πόδια του. Ξέρει και τον αντίπαλό του. Η τιμή του ενδεχομένου να αποκλείσει τη Μπέρνλι παραμένει στο 1,80 και του ενδεχομένου να μείνει εκτός συνέχειας ανέβηκε πάνω από το 2,00.

Στον πρώτο αγώνα με τους Άγγλους, στο Καραϊσκάκη, ο άσος φτάνει σε ύψη γύρω στο 1,90 και το διπλό ίπταται στο 4,50.

Η προσπάθεια συνεχίζεται λοιπόν και στο χέρι του πειραϊκού συλλόγου είναι να τα φέρει όλα μα όλα υπέρ του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα