ΦΩΣ στο Στοίχημα: Έτοιμος να κάνει σεφτέ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ποντάρουμε στην πρώτη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Μέχρι στιγμής οι Ηπειρώτες δεν έχουν ξεκινήσει με καλούς οιωνούς στο φετινό πρωτάθλημα, αφού μετρούν μόλις έναν πόντο στα τρία πρώτα ματς.

Η νίκη είναι το ζητούμενο για τον ΠΑΣ απέναντι στην ομάδα της Λιβαδειάς. Ζητούμενο για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι και η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία, καθώς δυσκολεύεται να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Πρόβλημα αποτελούν και οι απουσίες, αφού ο προπονητής, Θανάσης Στάικος, δεν υπολογίζει στον γκολκίπερ Πριόρ, στον στόπερ Ριένστρα, στον χαφ Λώλη και στον στράικερ Κόντε.

Από τη μεριά του ο Λεβαδειακός θέλει και εκείνος να γευτεί τη χαρά της νίκης μετά την ήττα στην έδρα του Παναθηναϊκού. Οι Βοιωτοί αρκέστηκαν σε πολύ λίγες ευκαιρίες και δεν έδειξαν απειλητικό χαρακτήρα.

Επίσης, η ιδιαιτερότητα πως λόγω προβλήματος του γηπέδου θα δώσει και το τέταρτο ματς στη σεζόν μακριά από τη Λιβαδειά δίνει στον ΠΑΣ την ευκαιρία να πάρει την πρώτη φετινή νίκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 1 (2,10)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα