ΦΩΣ στο στοίχημα: Καίγεται για νίκη η Προοδευτική στο Ρέθυμνο

Διαφοροποιημένο το πρόγραμμα της Παρασκευής, από τη στιγμή που θα διεξαχθεί σχεδόν πλήρης αγωνιστική στη Β’ Εθνική λόγω των εθνικών εκλογών.

Από εκεί θα αντλήσουμε δύο δυνατά σημεία που αφορούν στη νίκη της Προοδευτικής και τη διπλή ευκαιρία του Ηρακλή Λάρισας. Αμφότερες οι ομάδες καίγονται για βαθμούς και μπορούν να τους πάρουν κόντρα σε άνετους αντιπάλους. Για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τα γκολ στην Πάφο. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής η Επισκοπή υποδέχεται την Προοδευτική. Η Επισκοπή γνωρίζει πως δεν θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στη Β’ Εθνική, αλλά όσο μπορεί το παλεύει. Ήταν ανταγωνιστική στο «Ελ Πάσο», όπου ηττήθηκε δίκαια από την Καλλιθέα. Δεν βρίσκει λύσεις στην άμυνα, αλλά μπροστά είναι συνεπής και σκοράρει. Σε γκολ-γκολ και όβερ 4,5 γκολ εξελίχθηκαν τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς. Ο κόουτς Κώστας Ανυφαντάκης δίνει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Η Προοδευτική δίνει τη μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία και στην κατεύθυνση αυτή η ήττα από τα Χανιά αποτελεί πισωγύρισμα. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για νέες γκέλες, εκ των ων ουκ άνευ το διπλό στο Ρέθυμνο, καθώς εξακολουθεί να κυνηγά το Αιγάλεω που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη. Οι «βυσσινί» συνηθίζουν να κρατούν χαμηλά τον ρυθμό στους αγώνες. Σε Under 2,5 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Καίγονται για νίκη οι φιλοξενούμενοι, εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν από το Ρέθυμνο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Επισκοπή-Προοδευτική 2 (2.00)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα