Τριήμερο Κυπέλλων στην Ευρώπη

Όλα τα βλέμματα στο στοιχηματικό κουπόνι για σήμερα Τρίτη 30/10 πέφτουν στο Βέλγιο και στην Ιταλία μιας και στην Jupiler League και στην Serie B έχουμε κανονικά αγώνες πρωταθλήματος ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη έχουμε διακοπή πρωταθλημάτων για τα Κύπελλα.

Ας ξεκινήσουμε από το Βέλγιο και την αναμέτρηση της Μουσκρόν με την Γάνδη, η οποία έχει μείνει 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γκενκ. Η Γάνδη θα πιέσει ψηλά, θα ψάξει το γκολ και πιθανών να δημιουργηθούν ανοιχτοί χώροι που οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν. Το Goal-Goal δίνεται σε απόδοση 1,65 και το όβερ σε απόδοση 1,55 αλλά θα επιλέξω το πρώτο.

Η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Οστάνδη και η αναμέτρηση είναι must win για τους γηπεδούχους που ελπίζουν σε γκέλα της Γκενκ για την μειώσουν την διαφορά των τριών βαθμών που τις χωρίζει. Ο άσος δίνεται φυσιολογικά πολύ χαμηλά αλλά το 1/1 κοστολογείται στο 1,75 και εφόσον η Κλαμπ Μπριζ αγωνίζεται στην έδρα της θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» από νωρίς το ματς.

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην δεύτερη κατηγορία η Παλέρμο κυνηγά την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία. Σήμερα, αγωνίζεται στην έδρα της Κάρπι η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης. Η νίκη της Παλέρμο «δίνεται» στο 2,10 και πιστεύω πως θα πάρει τους τρεις βαθμούς που θα είναι μεγάλη ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Συνοπτικά:

Μουσκρόν-Γάνδη: Goal-Goal

Κλαμπ Μπριζ-Οστάνδη: 1/1

Κάρπι-Παλέρμο: 2


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα