ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ στο Αγρίνιο - Συγκρίσεις αποδόσεων

Για τα πλέι άουτ της Super League, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Βόλο στην αναμέτρηση όπου αναμένουμε γκολ εκατέρωθεν

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Βόλο. Ο Παναιτωλικός πήρε πολύτιμη ισοπαλία στα Γιάννινα, σε συνέχεια της νίκης του επί του Πανσερραϊκού. Παραμένει ωστόσο οριακά πάνω από την ζώνη υποβιβασμού χρειάζεται νίκες και το ματς με τον Βόλο είναι κομβικό σε αυτή την κατεύθυνση.

Κομβικές ωστόσο και οι απουσίες του Μπακάκη με τον Ταμπίτζε στην άμυνα και του Σενγκέλια με τον Ζοάο Πέδρο στην επίθεση. Δεν είναι και απεριόριστο το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο πολύπειρος κόουτς. Γιάννης Πετράκης

Ο Βόλος από την άλλη, ξεκίνησε με δύο νίκες τα πλέι άουτ και δείχνει ικανός να και φέτος να κάνει την υπέρβαση και να μείνει στην κατηγορία. Ομάδα με ποιότητα μεσοεπιθετικά που δημιουργεί και σκοράρει, αλλά και θέματα στην άμυνα, όπου δέχεται εύκολα ευκαιρίες και γκολ.

Ο κόουτς Χρήστος Κόντης που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στα τελειώματα της κανονικής περιόδου πιστώνεται την αγωνιστική ανάκαμψη των κυανέρυθρων. Θα λείψει ο βασικός μέσος Ντε Καμπς που εκτίει ποινή. Δεν θα παραδοθεί εύκολα στο Αγρίνιο. Πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναιτωλικός-Βόλος Γκολ-γκολ (2.00)

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΟΠΑΠ: 1: 2.00 X:3.20 2: 4.00
NOVIBET: 1: 2.30 Χ: 3.20 2: 3.90
BET 365: 1: 2.00 Χ: 3.20 2: 4.00
STOIXIMAN: 1: 2.07 Χ: 3.10 2: 3.65
BETSSON: 1: 2.08 Χ: 3.25 2: 3.45


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα