Super League 1: Οι αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου

Δύο αγωνιστικές -συν το ντέρμπι στην Τούμπα- πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ, παγιώθηκαν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για την κατάκτηση του τίτλου στη Super League 1

Μία εβδομάδα έμεινε για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στη συνέχεια δύο επιπλέον αγωνιστικές για τα πλέι οφ και… πρωτάθλημα τέλος. Έπειτα από τις ανακατατάξεις που έλαβαν χώρα με την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ, πλέον έχουν παγιωθεί εδώ και ημέρες οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου.

Ισχυρό φαβορί για την πρωτιά παραμένει η ΑΕΚ, με τις αποδόσεις να κυμαίνονται από το 1,20 έως το 1,25 για να διατηρήσουν τον θρόνο τους οι «κιτρινόμαυροι». Στη δεύτερη θέση βρίσκεται σε απόσταση ο ΠΑΟΚ με τον μέσο όρο αποδόσεων να αγγίζει το 6,00.

Προφανώς οι μπουκ εκτιμούν πως οι θεσσαλονικείς μπορούν να επικρατήσουν του Ολυμπιακού στο εξ’ αναβολής ματς της 12ης Μαΐου, συνεκτιμώντας και την κόπωση από τα δύο έξτρα ματς των «ερυθρόλευκων» με την Άστον Βίλα για το Conference League και έτσι ο Ολυμπιακός δίνεται τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε αποδόσεις που αγγίζουν το 10,00.

Εξακολουθεί να συμπεριλαμβάνεται στις λίστες με τους πιθανούς πρωταθλητές και ο Παναθηναϊκός αλλά σε αποδόσεις που σε πολλές εταιρίες ξεπερνούν το… 80,00, επιβεβαιώνοντας την προφανή εκτίμηση πως ρεαλιστικά το πρωτάθλημα διεκδικούν τρεις ομάδες και στην πραγματικότητα η ΑΕΚ με τον νικητή της αναμέτρησης στην Τούμπα ανάμεσα τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα