«Στοπ» στο αρνητικό σερί για την Εσπανιόλ απέναντι στην Λεγκανές

Σήμερα, Παρασκευή (4/1) το στοιχηματικό κουπόνι διαθέτει ξανά το ισπανικό πρωτάθλημα. Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις ανοίγουν την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της La Liga. 

Με δύο σκληρές «μάχες» αναμένεται να ξεκινήσει το ισπανικό πρωτάθλημα και στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής η Λεβάντε υποδέχεται την Χιρόνα και η «πληγωμένη» Εσπανιόλ την Λεγκανές του Σιόβα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

Λεβάντε-Χιρόνα (20:00, Cosmote TV)

Η Λεβάντε υποδέχεται την Χιρόνα στο «Ciutat de Valencia» με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ένα σχετικά αρνητικό σερί αγώνων. Τρία ματς χωρίς νίκη για τους γηπεδούχους και τέσσερα για τους φιλοξενούμενους. Και οι δυο βρίσκονται στη ίδια θέση της κατάταξης αλλά η Λεβάντε έχει τον πρώτο λόγο λόγω έδρας. Όμως η Χιρόνα δεν είναι καμία ομάδα που θα υποκύψει τόσο εύκολα σε μια έδρα όπως της Λεβάντε, γι' αυτόν τον λόγο θα προτιμήσω το Χ2 διπλή ευκαιρία στο 1,70. Για ακόμη ένα ποντάρισμα, καλή επιλογή θα ήταν το Over 5,5 Κόρνερ για την Λεβάντε που είναι αναγκασμένη να πάρει την πρωτοβουλία να επιτεθεί.

Εσπανιόλ-Λεγκανές (22:00, Cosmote TV)

Η Εσπανιόλ πρέπει να ήταν η πρώτη ομάδα παγκοσμίως που ήθελε την διακοπή του πρωταθλήματος. Η ισπανική ομάδα τρέχει ένα απίστευτο αρνητικό σερί των 6 ηττών στο πρωτάθλημα! Παρ' όλα αυτά βρίσκεται σχεδόν στην μέση της κατάταξης με 21 βαθμούς και μόλις με 2 βαθμούς λιγότερους είναι η σημερινή αντίπαλος της, η Λεγκανές. Στην Εσπανιόλ θέλουν να ξεκινήσουν θετικά την νέα χρονιά και κατά πάσα πιθανότητα θα τα καταφέρουν. Ωστόσο πρόκειται να γίνει ένα κλειστό ματς. Θα προτιμήσω το Under 2,5 Goal με συνδυασμό το No Goal.

Συνοπτικά:

Λεβάντε-Χιρόνα: Χ2 Διπλή Ευκαιρία (1.70)

Λεβάντε-Χιρόνα: Over 5,5 Κόρνερ για την Λεβάντε (1.70)

Εσπανιόλ-Λεγκανές: Under 2,5 Goal & No Goal (1.95)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα