Στοιχηματικές επιλογές από τα προκριματικά του Champions League

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό (9/7) κουπόνι στου στοιχήματος.

Σαράγιεβο - Σέλτικ (20:45)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στο πρώτο παιχνίδι του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Η Σαράγιεβο έρχεται στο Champions League έχοντας κάνει το νταμπλ την περσινή σεζόν στη Βοσνία. Κατέκτησε το πρωτάθλημα με διαφορά 5 βαθμών από τον δεύτερο, έχοντας 21 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ σκόραρε 68 γκολ και δέχθηκε 20 σε 33 παιχνίδια. Σε δύο φιλικά που έδωσε πρόσφατα, έχασε από τις Σλόβακο (2-0) και Ντομζάλε (3-2). Δεν θα αγωνιστούν οι βασικοί Ντούποβατς (στόπερ), Πίντρο (αριστερό μπακ) και Στανόγιεβιτς (μέσος), λόγω τραυματισμού.

Η Σέλτικ έκανε το εγχώριο τρεμπλ για τρίτη διαδοχική χρονιά στην Σκωτία. Στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε 24 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 33 παιχνίδια, ενώ στα εναπομείναντα 5 των play off είχε 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, σκοράροντας συνολικά 77 γκολ και δέχθηκε 20. Στα φιλικά που έδωσε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της νίκησε τις Πίνκαφελντ (6-1) και Βίνερ (2-1), ενώ έφερε ισοπαλία με την Σεν Γκάλεν (0-0). Δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν οι νεοαποκτηθείς Χέντρι (στόπερ) και Σβεντ (εξτρέμ).

Δεν είναι κακή η απόδοση για το διπλό, ωστόσο αν κάποιος ψάχνει για κάτι καλύτερο μπορεί να ρισκάρει με το over 2.5.

Σούντουβα - Ερ. Αστέρας (21:00)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στο πρώτο παιχνίδι του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Η Σούντουβα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Λιθουανίας την περσινή σεζόν ενώ το θετικό για αυτή είναι πως ήδη βρίσκεται στα μισά του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας έτσι αγωνιστικό ρυθμό. Έπειτα από 17 αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση με 14 νίκες και 3 ήττες, ενώ έχει σκοράρει 37 γκολ και έχει δεχθεί 10. Κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Ο Ερυθρός Αστέρας αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Σερβία την περσινή σεζόν, ενώ έχασε στον τελικό του Κυπέλλου από την Παρτιζάν. Ο απολογισμός της «ζβέζντα» ήταν 33 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα σε 37 παιχνίδια, με 97 γκολ ενεργητικό και 20 παθητικό. Στα πρώτα φιλικά της προετοιμασίας έφερε ισοπαλία με Κλουζ (1-1) και Απόλλωνα Λεμεσού (1-1), στη συνέχεια έχασε από τη Ζενίτ (3-1) και στο πιο πρόσφατο νίκησε τη Λιτς (3-1). Αμφίβολος θεωρείται ο βασικός επιθετικός Πάβκοβ.

Πιο έμπειρος ο Ερυθρός Αστέρας, όμως με τους παίκτες της Σούντουβα να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, είναι πιθανό να σκοράρουν αμφότερες.

Συνοπτικά:

Σαράγιεβο-Σέλτικ: 2 (1.50), 2 & over 2.5 (2.45)

Σούντουβα-Ερυθρός Αστέρας: γκολ/γκολ (2.05)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα