«Πρόσω ολοταχώς» οι Ορλάντο Πάιρετς !

Για το πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής, οι Ορλάντο Πάιρετς που καίγονται για νίκη υποδέχονται την βαθμολογικά άνετη Μάριτζμπουργκ.

Οι Ορλάντο Πάιρετς πήραν στο στοχευμένο ματς με την Χάιλαντς Παρκ μια πολύτιμη νίκη ουσίας και ψυχολογίας. Ο προπονητής Ρουλάνι Μοκβένα έσωσε το κεφάλι του και πάει για το πρώτο ντουμπλάρισμα σε νίκες στο πρωτάθλημα. Μεσολάβησε βέβαια ο πικρός αποκλεισμός στα πέναλτι στο Λιγκ Καπ στο τοπικό ντέρμπι με τους Κάιζερ Τσιφς. Ο νεαρός κόουτς επιμένει, αν και σε πίεση, πως τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα από το Γιοχάνεσμπουργκ.

Ο ορισμός του αντιποδόσφαιρου είναι η Μάριτζμπουργκ. Ομάδα που παίζει πολύ κλειστά, επιζητά την νίκη ακόμα και με μισό γκολ και εσχάτως τα καταφέρνει σε απόλυτο βαθμό. Υπόδειγμα κυνισμού η Γιουνάιτεντ, μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες με το ίδιο μίνιμουμ σκορ, 1-0. Βάζει και δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο συνολικά. Προ ημερών πήρε πρόκριση στα πέναλτι στο Λιγκ Καπ κόντρα στην Χάιλαντς Παρκ, έπειτα από ένα ακόμα 0-0. Η έδρα, η ποιότητα και το κίνητρο μας ωθούν να επιλέξουμε τον άσο των «Πειρατών» !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ορλάντο Πάιρετς-Μάριτζμπουργκ (19.30) 1 (1.80)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα