Μάντσεστερ: 2-3 γκολ στο ντέρμπι!

Ντέρμπι στο Μάντσεστερ απόψε (7/1) στις 22:00, με τις Γιουνάιτεντ και Σίτι να κοντράρονται στο Ολντ Τράφορντ για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ.

Το Λιγκ Καπ είναι μια ευκαιρία για τους «κόκκινους διαβόλους», ώστε να διεκδικήσουν έναν εγχώριο τίτλο και είναι διπλή η πρόκληση αφού αντίπαλος είναι η συμπολίτισσα Σίτι. Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν υπολογίζει τους ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Ρόχο, Τουανζίμπε.

Η Σίτι προέρχεται από το επιβλητικό 4-1 επί της Πορτ Βέιλ (Β' Αγγλίας), παρά τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Είναι κάτοχος του Λιγκ Καπ και θέλει να πάρει ρεβάνς από τη Γιουνάιτεντ για την εντός έδρας ήττα 1-2 στο πρωτάθλημα, στις 7 Δεκεμβρίου. Ανέτοιμος ο Οταμέντι, εκτός ομάδας οι Σανέ και Λαπόρτ.

Με γηπεδούχο την Γιουνάιτεντ είχαμε 2-3 γκολ τρεις φορές στα τελευταία 4 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Επίσης, οι κόκκινοι διάβολοι είχαν 3 φορές 2-3 γκολ σε ισάριθμα ματς του φετινού Λιγκ Καπ. Η Σίτι, η οποία είναι αήττητη σε 15 σερί ματς στην διοργάνωση, έχει 3/3 Over 2.5 γκολ στο φετινό Λιγκ Καπ!

Πρόταση
22:00 Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σ.: 2-3 γκολ (2.05)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα