Γιουλόν, για τίτλο !

Για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Ταϊβάν και στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα για τους τελικούς ανάδειξης του πρωταθλητή, η Γιουλόν Ντάινος υποδέχεται την Ταϊβάν Μπιρ.

Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε την Τρίτη στην έδρα της Μπιρ, η Γιουλόν Ντάινος έκανε το «μπρέικ», πήρε το διπλό (83-88) και έγραψε το 1-0, στη σειρά όπου ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί στις τρεις νίκες. Τώρα η δράση μεταφέρεται στην έδρα της Γιουλόν, όπου οι… δεινόσαυροι θα επιδιώξουν να κάνουν το »δύο στα δύο» και ουσιαστικά να ανέβουν στον θρόνο. Στο γήπεδό τους είναι παραδοσιακά ισχυροί, όπως έδειξαν και στην προηγούμενη σειρά όπου επικράτησαν εύκολα στην ημιτελική φάση της Παουϊάν.

Από την άλλη πλευρά η Ταϊβάν Μπιρ τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει δώσει λίγα παιχνίδια και με διφορούμενα αποτελέσματα. Έχασε και το πρώτο ματς στα σημεία, ενώ μακριά από την έδρα της παρουσιάζεται ευάλωτη. Κάτι η αστάθεια, κάτι η έλλειψη ρυθμού σε σχέση με τον αντίπαλο, δημιουργούν την αίσθηση πως η Ταϊβάν Μπιρ θα περάσει δύσκολες στιγμές στην έδρα της Γιουλόν. Οι αποδόσεις είναι εκ νέου αδικαιολόγητα υψηλές για τον άσο, τον οποίο θα επιλέξουμε και με πλεονέκτημα για να διπλασιάσουμε το ποντάρισμά μας, αλλά και «σκέτο» για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη !

ΠΡΟΤΑΣΗ
12.00: Γιουλόν Ντάινος-Ταίβάν Μπιρ 1 (+ 5,5 πόντοι) (2.10) ή 1 (3.10)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα