Ο τραγουδιστής που αγάπησαν περισσότερο οι γυναίκες από τους άντρες

Σταρ της δεκαετίας του '60 και του ΄70 με απίστευτο σεξ απίλ και γκελ στο γυναικόκοσμο

Οι τραγουδιστές έχουν συνήθως προβάδισμα στις προτιμήσεις των γυναικών. Μερικοί από αυτούς όμως προκαλούν πανδαιμόνιο. Ένας ξεχωριστός ερμηνευτής του ελληνικού τραγουδιού αναγνωρίστηκε ως υπ' αριθμόν 1 γόης και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Στα χρόνια του '60 και του '70 δεν υπήρχε τραγουδιστής με μεγαλύτερη επιτυχία στις γυναίκες από τον νεαρό τραγουδιστή που άκουγε στο όνομα Τόλης Βοσκόπουλος. Πέρα από την εμφάνισή του ο Τόλης ήταν αυτός που άλλαξε τα δεδομένα στην ελληνική μουσική βγάζοντας τον τραγουδιστή από την αμηχανία της καρέκλας και εγκαθιστώντας τον στο κέντρο της πίστας όπου αποθεωνόταν καθημερινά.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Βοσκόπουλος είχε και κάποια θεατρική παιδεία που του έδινε αβαντάζ στην κίνηση και στην γενικότερη παρουσία του στα νυχτερινά μαγαζιά. Οι εμφανίσεις του στον ελληνικό κινηματογράφο έχουν αφήσει εποχή. Αν προσθέσει κανείς και τα έξοχα ερωτικά τραγούδια που έβαλε στα χείλη του δεν χρειάζεται να πάει παραπέρα. Ο φίλος του ο Στράτος Διονυσίου έλεγε για αυτόν πως έσερνε πίσω του ένα στρατό από ερωτοχτυπημένες υπάρξεις. Ο Τόλης ήταν ένας και μοναδικός!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα