OnePlus Nord 2 5G: Τα επίσημα αποκαλυπτήρια και ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity 1200 AI!

Το νέο OnePlus Nord 2 5G, το οποίο θα «τρέχει» με octa-core MediaTek Dimensity 1200 AI αποκάλυψε η OnePlus.

Η OnePlus συνηθίζει να προχωράει ανακοινώσεις πριν τις επίσημες παρουσιάσεις των προϊόντων της, μια στρατηγική που την έχει ευνοήσει διαφημιστικά. Το ίδιο έκανε και στην περίπτωση του OnePlus Nord 2 5G.

Η εταιρία προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του νέου της πρότζεκτ, το οποίο θα αποτελέσει τον άμεσο διάδοχο του περσινού OnePlus Nord, ενός smartphone ιδιαίτερα επιτυχημένου στη mid-range κατηγορία.

Επιπλέον, η εταιρία επιβεβαίωσε και τις φήμες για χρήση επεξεργαστή MediaTek αντί Qualcomm. Πιο συγκεκριμένα, το OnePlus Nord 2 5G θα «τρέχει» με octa-core MediaTek Dimensity 1200 AI. Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του SoC, το οποίο μας συστήθηκε στην αρχή του χρόνου με 1x πυρήνα Cortex-A78 χρονισμένο στα 3.0GHz, 3x πυρήνες Cortex-A78 στα 2.6GHz και 4x πυρήνες Cortex-A55 στα 2GHz.

Ακόμα, δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία παρουσίασης και κυκλοφορίας, ούτε έχουν γνωστοποιηθεί τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά, ωστόσο θεωρείται ότι θα υπάρχουν είτε επίσημες είτε ανεπίσημες τοποθετήσεις επ' αυτού εντός των επόμενων ημερών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα