Sony Xperia Pro-I: Έρχεται για τους λάτρεις της φωτογραφίας!

Επίσημα αποκαλυπτήρια για το Sony Xperia Pro-I, το οποίο θα διαθέτει ένα αισθητήρα κάμερας 1 ίντσας.

Η Sony παρουσίασε το Xperia Pro-I, ένα ακόμα smartphone για τους λάτρεις της φωτογραφίας. Διαθέτει στο πίσω μέρος του έναν αισθητήρα 1 ίντσας, το όποιο συναντάμε και στο RX100 VII.

Πρόκειται για ένα αισθητήρα κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτόν στα υπόλοιπα smartphones. Διαθέτοντας μάλιστα pixels μεγέθους 2.4mm, συγκεντρώνουν πολύ περισσότερο φως, με αποτέλεσμα να προσφέρουν εκπληκτικές επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Επιπλέον, η κάμερα προσφέρει 12-bit RAW αρχεία και native video 4K στα 120fps, χάρη στην περίφημη ανίχνευση ματιού της Sony στο auto-focus, το οποίο καλύπτει το 90% του κάδρου με 315 σημεία.

To πιο ξεχωριστό στοιχείο του Pro-I είναι ο BIONZ X επεξεργαστής εικόνας. Χάρη σε αυτόν υπάρχει ταχύτατη επεξεργασία, αποφεύγοντας τις καθυστερήσεις από το κλικ στην καταγραφή.

Από εκεί και πέρα, τον τεράστιο αισθητήρα περιβάλλει ένα φακό 24mm, ο οποίος εναλλάσσεται από f/2.0 σε f/4.0, ενώ δίπλα στην κύρια κάμερα υπάρχει ένας ultra-wide φακός 16mm και ένας telephoto 50mm.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το κινητό χρησιμοποιεί Snapdragon 888 με 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος επεκτείνεται με microSD κάρτα έως 1TB. Η μπαταρία των 4.500mAh φορτίζει με 30W.

Η OLED οθόνη των 6.5 ιντσών είναι 4K ανάλυσης με 120Hz ρυθμό ανανέωσης και 21:9 αναλογία. Η συσκευή διαθέτει audio jack 3.5mm.

Το Xperia Pro-I θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης στα 1.799 ευρώ. Στα 199 ευρώ θα ανέρχεται το Vlog Monitor, το οποίο θα πωλείται ξεχωριστά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα