Δημοσίευμα των «Τimes» μιλά για πάνω από 3.400 κρούσματα κορονοϊού, από τον τελικό του Euro!

Oι «Τimes» του Λονδίνου σε δημοσιεύμα τους αποκαλύπτουν ότι πάνω από 3.400 άτομα νόσησαν με κορονοϊό στον τελικό του πρόσφατου Euro, στο Γουέμπλεϊ. 

Τον ιατρικό ...λογαριασμό, αναφορικά με τα κρούσματα κορονοϊού, που προέκυψαν, λόγω του τελικού του πρόσφατου Εuro, ο οποίος διεξήχθη σε ένα κατάμεστο Γουέμπλεϊ, αποκάλυψαν σε δημοσίευμα τους οι Times του Λονδίνου.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από πιέσεις των, αμφιτρυώνων της «φούσκας» των ημιτελικών και του τελικού της διοργάνωσης, Άγγλων, η UEFA είχε συναινέσει στην παρουσία 65.000 θεατών στο χωρητικότητας 90.000 Λονδρέζικο στάδιο.

Όμως η παρουσία της Εθνικής Αγγλίας στον παρθενικό της τελικό Euro και στον πρώτο, διεθνούς διοργάνωσης, από το Μουντιάλ του 1966 προκάλεσε κοσμοπλημμύρα και... ντου με τα οποία μπήκαν εκατοντάδες τζαμπατζήδες στις εξέδρες του

Εκτός από συνέπειες στην έξωθεν μαρτυρία της Αγγλίας (που έχασε από την Ιταλία στα πέναλτι), όλα τα ανωτέρω είχαν απότοκα και ιατρικής υφής και πιο συγκεκριμένα αύξηση της διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το Λονδρέζικο έντυπο, που παρουσίασε σχετικά στοιχεία (της Αγγλικής Δημόσιας Υγείας), 40 μέρες μετά τον τελικό, υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 3.404 άτομα, που βρέθηκαν στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ, προσβλήθηκαν από την πανδημία.

Την ίδια στιγμή, περίπου 2.300 άτομα που βρέθηκαν στο Γουέμπλεϊ ήταν πιθανό να είχαν μολυνθεί, γεγονός που ευνόησε στην υπερμετάδοση του κορονοϊού, όπως αναφέρει το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα