Ανατροπή: Μένει ο Ράπτης στον Παναθηναϊκό και παίζει διαγώνιος, θαυμασμός για Ζήση στον Ολυμπιακό

Εντολή του Δημήτρη Ανδρεόπουλου να μείνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και όλα δείχνουν ότι δεν φεύγει ο Αλέξανδρος Ράπτης και θα παίξει διαγώνιος.

Όλα δείχνουν ότι ο Αλέξανδρος Ράπτης πείστηκε και θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό από τη θέση του διαγώνιου, ρόλο που θα έχει και στην Εθνική, όπου θα κάνει δίδυμο τον Νίκο Ζουπάνι της Κηφισιάς.

Στόχος του Παναθηναϊκού να μείνει η ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα, πλην του Ζήση που υπέγραψε στον Ολυμπιακό, πριν από τους τελικούς. Προς τιμή του ήταν και εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού στις νίκες επί της νέας ομάδας του.

Τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον Παναθηναϊκό λένε τα καλύτερα για τον Πρεβεζάνο παίκτη, που λόγω ανασφάλειας και τον φόβο της διοίκησης πρωτοδικείου υπέγραψε στον Ολυμπιακό για να έχει σίγουρο συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά.

Τα ρόστερ της Volley League ανδρών

Με τη μετακίνηση του Ράπτη σε θέση διαγώνιου ναυαγεί και η μεταγραφή του Θανάση Πρωτοψάλτη, που θα ήταν μαζί με Ράπτη, Ανδρεόπουλο και έναν ξένο οι υποδοχείς του Παναθηναϊκού. Ένας εκ των Ανδρεόπουλο, Πρωτοψάλτη χωρούν στην ομάδα, λόγω ύψους και προτιμήθηκε ο γιός του προπονητή, που έφερε την ομάδα στην κορυφή.

Στα πλάνα και η παραμονή των Πελεκούδα, Γιάκομπσεν, Τσάτσιτς, ενώ τη θέση του Ζήση θα πάρει ο Γιώργος Στεφάνου που πέρασε και στο παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Τα ρόστερ της Volley League γυναικών

Στον Ολυμπιακό πάντως τα έχουν με την τύχη τους, αφού δυο φορές τραυματίσθηκε ο Στάροβιτς και έχασαν ισάριθμα πρωταθλήματα, ένα από τον ΠΑΟΚ με διαγώνιο τον Σακόγλου και ένα από τον Παναθηναϊκό με διαγώνιο τον Ράπτη.

ΠANAΘΗΝΑΙΚΟΣ

Διαγώνιοι: Αλέξανδρος Ράπτης

Ακραίοι: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος

Πασαδόροι:

Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου

Κεντρικοί: Σωτήρης Πανταλέων, Βίκτορ Ρανγκέλ(Βρα)

Προπονητής: Δημήτρης Ανδρεόπουλος

Οι 14 ομάδες της Volley League

Mε τη wild card στον ΑΟ Λαμίας μάθαμε και επίσημα τις 14 ομάδες που θα πάρουν μέρος στη Volley League γυναικών, σε ένα πρωτάθλημα δυο ομίλων, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των περισσοτέρων κλαμπ, αφού είναι ασαφής ο τρόπος μοιρασιάς τους.

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ηλυσιακός, Μαρκόπουλο, Πορφύρας , Αμαζόνες , Θέτις Βούλας από την Αττική, Πανναξιακός, ΑΟ Θήρας από τις Κυκλάδες, ΠΑΟΚ, Άρης, Αίας Εύοσμου από τη Θεσσαλονίκη και ΑΟ Λαμίας από τη Στερεά Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες της ΕΟΠΕ οι δύο πρώτες ομάδες Ολυμπιακός, ΑΟ Θήρας θα μπουν επικεφαλής των ομίλων και μετά θα γίνει μοιρασιά, δυο ομάδων από την Αττική Παναθηναϊκός ή Θέτις, δυο από τη Θεσσαλονίκη και πάει λέγοντας. Η δυναμικότητα όμως των ομάδων είναι διαφορετική από την περσινή κατάταξη τους κι αν δεν γίνει κλήρωση-ορισμός μπορεί να έχουμε ομίλους-τέρατα. Να έχει από τη μια τις φετινές ισχυρές και από την άλλη τις φετινές αδύναμες, ενώ ενδέχεται να μη δούμε ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Άρης-ΠΑΟΚ, ΑΟ Θήρας-Πανναξιακός.

Από εκεί και πέρα, με ασαφή τρόπο θα παίξουν σε φάιναλ φορ οι πρώτες και οι τελευταίες ομάδες , προκειμένου να έχουμε τον πρωταθλητή, αλλά και τις ομάδες που θα υποβιβασθούν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα