Ο Μουστακίδης είπε "όχι" στον ΠΑΟΚ

Ο  Σάκης Μουστακίδης αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ

O Θανάσης Μουστακίδης έμεινε χαραγμένος στη μνήμη των οπαδών του Ολυμπιακού, ως ο κορυφαίος ηγέτης-πασαδόρος που είπε "όχι" στον Παναθηναϊκό, έπαιξε 9 χρόνια και κατέκτησε 8 Πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης. Επίσης έπαιξε σε τέσσερα φάιναλ φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης.

Όταν κρέμασε τα παπούτσια ασχολήθηκε με την προπονητική και οδήγησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στον τελικό των πλει οφς όπου έχασε από τον Ολυμπιακό, τα δυο ματς με 3-2, αλλά και στους "4" του Τσάλεντζ Καπ.

Ήταν η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσει τον Ντανιέλε Ρίτσι, συζήτησε με τους παράγοντες του στη Θεσσαλονίκη, αλλά χθες έδωσε αρνητική απάντηση και θα συνεχίσει εκτός απροόπτου στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. O Θρακιώτης προπονητής εξάλλου, είναι στέλεχος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και ήταν δύσκολο να πάρει μετάθεση στη Θεσσαλονίκη, ενώ εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη με την οικογένεια του. Γι αυτό το λόγο εξάλλου αρνήθηκε πέρυσι και την πρόταση της ΕΟΠΕ να αναλάβει την Εθνική ανδρών. Τη Δευτέρα εξάλλου έχει ραντεβού με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης για να κάνουν τα πλάνα της νέας περιόδου του Εθνικού.

Ο Θανάσης Μουστακίδης ξεκίνησε ως παίκτης στον Έβρο Σουφλίου, στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, όπου ήταν ο εμβληματικός αρχηγός του για να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, όταν ο Τζιαν Πάολο Μοντάλι προώθησε στην ομάδα τον Βασίλη Κουρνέτα. Ο Μουστακίδης ως παίκτης του Ολυμπιακού έχασε μόλις ένα πρωτάθλημα, την τελευταία χρονιά του στον Πειραιά, όταν οι "ερυθρόλευκοι" τερμάτισαν τέταρτοι, αλλά κατέκτησαν με τους Κουβανούς Σάντσες, Ερνάντες το Κύπελλο Κυπελλούχων στο ΣΕΦ, με 3-2 επί της Μπάγερ Βούπερταλ.

Στον ΠΑΟΚ εξάλλου μην εκπλαγείτε αν έχουμε ανατροπές και παραμείνει ο Ντανιέλε Ρίτσι είτε ως προπονητής, είτε ως τεχνικός διευθυντής.

Το παλμαρέ του Μουστακίδη με τον Ολυμπιακό

Πρωταθλήματα Ελλάδος: 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994
Κύπελλα Ελλάδος: 1989, 1990, 1992, 1993, 1994
Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης: 1996
Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης: Φιναλίστ 1992


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα