Στον ΠΑΟΚ ο Μάκης Κανέλλος!

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάκης Κανέλλος, καθώς είπε «ναι» στην πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την πλούσια καριέρα του ο Μάκης Κανέλλος, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε η διοίκηση του «δικεφάλου του Βορρά».

Ο 33χρονος κεντρικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, IBB Πολόνια, και επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων» της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ δεν ήταν η μοναδική που δέχθηκε ο πολύπειρος κεντρικός από ελληνική ομάδα, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τον πλησίασε και ο Μίλωνας.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ, ωστόσο, ήταν διπλάσια από αυτή της ομάδας της Νέας Σμύρνης, έτσι ο Κανέλλος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Θεσσαλονικείς. Αυτή, μάλιστα, θα είναι η δεύτερη θητεία του εκεί, καθώς είχε παίξει και τη σεζόν 2012-2013.

Πέρα από την αγγλική Πολόνια και τον ΠΑΟΚ όπου θα αγωνίζεται εφεξής, ο έμπειρος αθλητής έχει παίξει επίσης κατά το παρελθόν σε Ολυμπιακό, ΑΟ Μεταμόρφωσης, Αριστοτέλη Σκύδρας, Ηρακλή, Παμβοχαϊκό, Παναθηναϊκό, Ηρακλή Χαλκίδας, ΑΕΚ και Παμβοχαϊκό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα