Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τι δεν είπε ο Ανδρεόπουλος...

Τι δεν είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στον φιλιππικό του κατά της Λίγκας, για να δικαιολογήσει τον λανθασμένο σχεδιασμό του και την αποτυχία του πρωταθλητή Παναθηναϊκού, που έχασε καθαρά δύο φορές από τον Ολυμπιακό και 4 βαθμούς από τον Μίλωνα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, αφού παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, μετά το 1-3 στο Μαρούσι, συνέχισε με δικαιολογίες και φιλιππικό κατά της Λίγκας για τις ημερομηνίες των αγώνων και το σύστημα ανάδειξης του πρωταθλητή.

*** Δεν είπε όμως ότι την προκήρυξη την υπέγραψαν το καλοκαίρι όλες οι ομάδες και ο Παναθηναϊκός και όλοι λέγαμε ότι το φετινό σύστημα με μίνι πρωτάθλημα 1-4 είναι το καλύτερο όλων των εποχών, γιατί θα κορυφωθεί το ενδιαφέρον στο φινάλε.

*** Απλά ο Ολυμπιακός έσπασε τα κοντέρ, έχει την καλύτερη ομάδα, ξέφυγε 12 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, αφού έχασε μόλις ένα ματς από τον Φοίνικα στο τάι μπρέικ, ενώ το πρόγραμμα λόγω κορονοϊού γίνεται κάθε εβδομάδα άνω κάτω.

*** Λόγω της πανδημίας αναβλήθηκαν ματς και όλες, μα όλες οι ομάδες (ο Ολυμπιακός έπαιξε 8, 11, 14 Μαρτίου με ταξίδι στη Βέροια) έγιναν «περιοδεύοντες θίασοι» για να βγει το πρόγραμμα και ιδιαίτερα οι επαρχιακές ΟΦΗ, Φίλιππος Βέροιας που έλειπαν μέρες από τη βάση τους.

*** Το πρόγραμμα έξαλλου έβγαινε με πρόταση της επιτροπής πρωταθλήματος και τη συναίνεση των σωματείων και φυσικά του Παναθηναϊκού, που ζήτησε και τηρήθηκε η σειρά των αγώνων του.

*** Ο Ανδρεόπουλος δεν είπε ότι ο Παναθηναϊκός έχασε το τρένο του τίτλου επειδή απώλεσε 4 βαθμούς από τον Μίλωνα (ήττα 3-1, νίκη 3-2) και ψεύδεται όταν λέει για απανωτά ταξίδια σε Βέροια και Κρήτη, όταν το πρώτο ματς έγινε στις 23 Ιανουαρίου και το δεύτερο στις 7 Φεβρουαρίου. Και το πρόγραμμα βγήκε με κλήρωση, περιλαμβάνει ταξίδια και καλώς υπάρχουν και ομάδες από την επαρχία.

*** Ο Ανδρεόπουλος δεν είπε ότι η ομάδα του ήταν η μοναδική που διεκδικούσε τον τίτλο και είχε μόλις τρεις ξένους παίκτες είτε γιατί ο ίδιος έκρινε ότι ήταν πλήρης (με αυτούς πήρε το περσινό πρωτάθλημα) είτε γιατί η διοίκηση δεν του έδωσε λεφτά για την απόκτηση τέταρτου και τα επένδυσε στην ομάδα γυναικών. Και δεν άναψε το πράσινο φως για να πάρει τον Πρωτοψάλτη που επιθυμούσε διακαώς να επιστρέψει στο "τριφύλλι". Έκανε με λίγα λόγια λάθος σχεδιασμό και έπρεπε να είναι υπόλογος και οχι κριτής...

*** Ο Ανδρεόπουλος είδε ότι χάνει το… τρένο για τους παραπάνω λόγους και ζήτησε αλλαγή του συστήματος τον Δεκέμβριο (επαναφορά ημιτελικών, τελικών χωρίς να μεταφέρεται η βαθμολογία), γεγονός ανήκουστο εν μέσω πρωταθλήματος, γιατί έτσι τον βόλευε και δικαιολογούσε τις αστοχίες του.

*** Κακά τα ψέματα, ο Ανδρεόπουλος βρήκε βήμα στην κρατική συχνότητα και δικαιολογήθηκε αντί να απολογηθεί στους οπαδούς του «τριφυλλιού» για την τραγική φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού και τις δύο δίκαιες ήττες 3-0, 3-1 από τον Ολυμπιακό. Εκτέθηκε όμως στους φιλάθλους του βόλεϊ και τα λόγια του δεν συνάδουν με την ιδιότητα του ομοσπονδιακού προπονητή.

ΥΓ: Ακούγεται στις συζητήσεις των διεθνών ότι δεν θα κληθεί στην Εθνική ο 20 χρονος Σπύρος Χανδρινός (1.98) που είναι εξελίξιμος και λύση για το μέλλον.Το παιδί έχει περιθώρια βελτίωσης, μπορούσε να έχει καλύτερες επιδόσεις φέτος, κι αν δεν είναι στις προεπιλογές θα αποτελέσει "έγκλημα" κατά του βόλεϊ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα