Ο θηριώδης Βραζιλιάνος Κόστα στον Φοίνικα Σύρου, κοντά στον Τσίμερμαν, Γκαράς στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Φοίνικας Σύρου αντικατέστησε τον Καναδό Μπράουν, με τον θηριώδη Βραζιλιάνο κεντρικό Ντείβιντ Κόστα. Κοντά στον διεθνή πασαδόρο Τσίμερμαν, απέκτησε και τον Παπαλεξίου. Γκαράς στον Παναθηναϊκό.

Ο Φοίνικας Σύρου αντικατέστησε τον Καναδό Μπράουν, με τον θηριώδη Βραζιλιάνο κεντρικό Ντείβιντ Τζούνιορ Κόστα, που έπαιζε στη Βίμπο. Γεννήθηκε στις 26 Απρίλου 1988 και έχει ύψος 2.06. Tα περασμένα χρόνια έπαιξε στις βραζιλιάνικες Μπλουμενάο, Μίνας, Μαρίνια και σε πολλά τουρνουά αναδείχθηκε κορυφαίος μπλοκέρ.

Ο Φοίνικας είναι κοντά και στον Παπαλεξίου, ενώ φλερτάρει με τον πασαδόρος της Γερμανίας Γιάν Τσίμερμαν, που φεύγει από την Περούτζια, ενώ παράλληλα κοιτάει σε Βόρεια Μακεδονία και Ουκρανία γι αυτή τη θέση.

Στην Τουρκία και στην Σολχάν Σπορ συνεχίζει ο Ρώσος Ντιμίτρι Ίλινιχ που απέτυχε πέρυσι στον ΠΑΟΚ. Ο λίμπερο Γκαράς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα ενταχθώ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τον Σωτήρη Πανταλέων για την επικοινωνία που είχαμε και που με εμπιστεύθηκαν για τη θέση του λίμπερο.

Ο Παναθηναϊκός για μια ακόμα χρονιά έχει χτίσει μια πολύ δυνατή ομάδα για να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Αυτός άλλωστε είναι και ο δικός μας στόχος σαν αθλητές να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο, ώστε να βγει ένα σωστό αποτέλεσμα ώστε να φτάσουμε και πάλι στην κορυφή, όπως είχε γίνει και πρόπερσι.

Ελπίζω να ξεπεραστεί η πανδημία του Covid και να έχουμε σε κάθε αγώνα τους φιλάθλους μας που είναι θερμοί και εμψυχώνουν την ομάδα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο παίκτης παραπάνω που θα μας δώσει το κίνητρο για τις νίκες».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα