Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο Τζόν Βεντ

Ο Γάλλος Τζον Βεντ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι θα αποφασίσει, αν είναι υγιής, το μέλλον του στον Ολυμπιακό, μια και όπως δείχνουν οι επιδόσεις του στα τρία ματς που έπαιξε με τις Κάννες δεν είναι ενθαρρυντικές.

Ο διεθνής διαγώνιος έπαιξε τρία ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα στις 8 Ιανουαρίου, όταν οι Κάννες που είναι τελευταίες στη βαθμολογία κέρδισαν 3-2 την Πουατιέ. Ο Βεντ λοιπόν έπαιξε στα τρία πρώτα σετ και αντικαταστάθηκε όταν το σκορ ήταν 1-2 με 5/20 επιθέσεις, 1 άσο και 1 μπλοκ. Νωρίτερα στην ήττα 3-2 από το Σαμόντ είχε 5/15 επιθέσεις και στην ήττα 0-3 από τη Σετ 5/11 επιθέσεις.

Ο Τζουλιάνι λοιπόν θα αποφασίσει αν μπορεί να περιμένει την ανάκαμψη του Γάλλου, αφού τον επηρέασε η μακρόχρονη απουσία από τα γήπεδα, ή θα μείνει με Ζουπάνι, Έγκλεσαλνς ή θα ψάξει άλλον διαγώνιο ως το τέλος του μήνα που τελειώνει η μεταγραφική περίοδος.

To κασέ του πάντως όταν βρισκόταν σε καλή φόρμα, ήταν υψηλό, αφού πέρυσι του έκανε πρόταση ο ΠΑΟΚ τον Δεκέμβριο και ζήτησε 120.000 για 4 μήνες, ενώ αν μείνει στον Ολυμπιακό θα κοστίσει πάνω από 50.000 γιατί βρισκόταν πολύ καιρό σε αγωνιστική απραξία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα